U epicentru ove sedmice

Hoće li papa Franjo svratiti i u fantastični vrt Lejle Zvizdić?!

Nedjeljni magazin05.06.15, 09:35h

Hoće li papa Franjo svratiti i u fantastični vrt Lejle Zvizdić?!
Donosimo vam pregled najčitanijih tekstova na DEPO portalu u ovoj sedmici...

 

papa franjo

U subotu u glavnom gradu BiH boravit će papa Franjo, a u skladu s tim, najčitaniji tekst ove sedmice je uputa građanima i gostima Sarajeva šta (ne) smiju raditi i kuda se (ne) smiju kretati za vrijeme njegove posjete. Kako bi dolazak pape prošao dostojanstveno i sigurno, pododbor za sigurnost u okviru Organizacijskog odbora za doček pape Franje uputio je obavijest građanima koju možete pročitati OVDJE.

 

Šteta što će papa Franjo morati poštovati strogi protokol kada dođe u Sarajevo, od kojeg neće moći odstupati, jer vjerujemo da bi mu nakon napornog dana dobro došlo opuštanje u prelijepom i raskošnom vrtu TV voditeljice Lejle Zvizdić.

lejla-zvizdic-1

 

Upravo je priča o ovom famoznom vrtu od 720 kvadrata, smještenom daleko od gradske vreve, bila druga najčitanija ove sedmice. Ako ste propustili pogledati kako izgleda ovaj neobični porodični vrt, kakav rijetko možete vidjeti na ovim prostorima, pronađite ga na OVOM linku.


Treći tekst koji ste najviše 'klikali' pismo je ogorčenog čitatelja DEPO Portala, koji već duže od godinu dana upozorava nadležne da su ambulantu porodične medicine u Rajlovcu okupirale zmije otrovnice. Cijelo pismo, kao i potvrdu JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo da su u utorak uposlenici Ambulante zaista uklonili jednu zmiju, koja se nalazila u blizini objekta, pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook