MUP I SKENDERIJA

Bez ograničenja prije, tokom i nakon koncerta grupe S.A.R.S.

Zabava04.06.15, 09:50h

Bez ograničenja prije, tokom i nakon koncerta grupe S.A.R.S.
Zbog velikog broja upita, ovim putem želimo obavijestiti sve fanove da subotnja posjeta pape Franje Sarajevu ni na koji način neće uticati na kretanje u petak

 

Ulaz na koncert grupe S.A.R.S. koji će biti održan u petak, 5. juna u sarajevskom Domu mladih biće otvoren u 20.00. Koncert će trajati do ponoći nakon čega se selimo u klub Cinemas Sloga gdje će se članovi benda nastaviti družiti sa fanovima.

 

Zbog velikog broja upita, ovim putem želimo obavijestiti sve fanove da subotnja posjeta pape Franje Sarajevu ni na koji način neće uticati na kretanje u petak. Potvrde smo dobili od MUP-a Kantona Sarajevo i Centra Skenderija, gdje ističu da neće biti izmjena u saobraćaju i kretanju prije, za vrijeme i nakon održavanja koncerta. Svi kapaciteti Skenderije, uključujući i parking neometano će raditi u petak uveče.

 

Dakle, ništa nas neće omesti u namjeri da se dobro zabavimo uz popularnu beogradsku grupu koja sa sobom nosi mnoštvo starih i novih hitova, ali i nevjerovatnu energiju koja garantuje nezaboravnu noć, poručuju organizatori.

 

Podsjećamo vas da ulaznice još uvijek možete kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima: plato Skenderija, blagajna BKC-a te putem portala kupikartu.ba.

 

(DEPO PORTAL BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook