ŠTA JE SLJEDEĆE?

Otkrivena velika prevara: Učesnici 'Parova' za pare simuliraju seks, lažu za abortuse, trudnoće...

Showbizz04.06.15, 08:43h

Otkrivena velika prevara: Učesnici 'Parova' za pare simuliraju seks, lažu za abortuse, trudnoće...
Učesnici 'Parova' spremni na sve za novac. Lažu za trudnoće, abortuse, a sada simuliraju seks. Šta dalje?

Pjevačica Ružica Veljković, učesnica „Parova”, obećala je publici pored malih ekrana da će imati seks s manekenom Filipom Đukićem ako ga podrže i on ostane u kući „Parova”. Publika željna skandala dala je podršku Filipu glasovima i on je ostao.
 

I, onda tri sata iza ponoći njih dvoje su naočigled svih ukućana u spavaćoj sobi imali seks. Bar je tako predstavljeno javnosti. Snimak postavljen na Yuotube kanalu, međutim, pokazao je da između njih dvoje nije bilo seksa, već samo loše glume. Čak je i sama Ružica nesmotreno to priznala.

 

- Nismo mi profi glumci - zapomagala je Ružica dok je Filip ležao preko nje, a ostali ukućani skandirali i aplaudirali.
 

U trenutku kada je „predstava“ završena, jasno se vidjelo da je Ružica na sebi imala donji veš, dok je samo Filip bio nag. Bilo je tu komešanja i simuliranja, čuo se po koji uzdah, ali se pjevačica sve vrijeme cerekala, a njen partner pokušavao da bude ozbiljan u ulozi ljubavnika. 

 

Bila je ovo još jedna u nizu prevara u rijalitiju „Parovi“. Poslije lažnih svađa, prepirki, pa mirenja, lažnih trudnoća i abortusa, a sve u cilju da se publika „omađija“ skandalima i nevjerovatnim životnim pričama, kako bi prikovana ostala uz male ekrane, priča se „spustila“ i na lažni seks. Očigledno je da su učesnici  rijalitija spremni da debelo varaju samo zarad gledanosti i honorara od 200 eura po nedjelji!
 
 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook