Foto / Često zajedno treniraju

Podrška našem najbolji MMA borcu: Adnan Hasković uz Denisa Stojnića pred meč s Riccom Rodriguezom

Sport01.06.15, 10:44h

Podrška našem najbolji MMA borcu: Adnan Hasković uz Denisa Stojnića pred meč s Riccom Rodriguezom
Naš najbolji MMA borac Denis Stojnić vrši završne pripreme za borbu sa Amerikancem Riccom Rodriguezom na "Bosnian Fight Championship 2" koji će se u sarajevskoj Skenderiji održati 13. juna

 

 

U pauzi treninga Stojnić vrijeme provodi u druženju sa prijateljima. Tako je nedavno u svom “City Louneu”  ugostio uspješnog bh. glumca Adnana Haskovića. Hasković se raspitivao za meč u Skenderiji, Stojnićeve pripreme i goste koji će ovom prilikom doći u bh. prijestonicu, jer želi prisustvovati ovom jedinstvenom događaju. Tom prilikom obećao je našem popularnom MMA borcu da će doći u Skenderiju i dati mu podršku u nastojanju da raščisti ono što je ostalo kontroverzno u susretu s američkim borcem prije dvije godine.

 

denis-i-haskovic-2

 

Poznati glumac osim što je veliki prijatelj sa Stojnićem često zajedno treniraju, a prilikom ovog susreta čestitao je našem borcu na ideji da realizira ovakav sportski događaj i istakao da je on izuzetno važan za promociju naše zemlje i sporta i zbog brojnih poznatih gostiju, koji će mu prisustvovati.


Inače, BFC 2 već duže vrijeme u žiži je interesiranja ljubitelja sporta, a naročito MMA borbi, kako u našoj zemlji, tako i u regionu. Tako da su mnoge poznate ličnosti već uputile riječi podrške Stojniću.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook