FOTO/ NA NJENOM LICU SAMO TUGA

Fotografija tužne mlade Čečenke rasplakala svijet: Prisilno je udali za 30 godina starijeg policijskog komesara

Lifestyle19.05.15, 10:35h

Fotografija tužne mlade Čečenke rasplakala svijet: Prisilno je udali za 30 godina starijeg policijskog komesara
Još uvijek maloljetna, 17-godišnja Kheda Goilabiyeva prisilno je udata za policijskog komesara Nazhuda Guchigova (47), koji već ima jednu ženu


Ono o čemu mnoge djevojke sanjaju kao o najsretnijem danu u životu, ovoj lijepoj Čečenki pretvorilo se u noćnu moru, a fotografije njenog tužnog lica na dan vjenčanja obišle su svijet.  


Još uvijek maloljetna, 17-godišnja Kheda Goilabiyeva prisilno je udata za policijskog komesara Nazhuda Guchigova (47), koji već ima jednu ženu.


Kheda nikako nije željela da se uda, a u tome su je podržavali i njeni roditelji, smatrajući da je još uvijek dijete i da je premlada za brak.


Međutim, mladoženja je bio uporan i tri puta ju je prosio, a nakon trećeg odbijanja zaprijetio je da će je kidnapovati i obećao neprijatne posljedice ukoliko se roditelji umiješaju.

 

tuzna-mlada2


Morali su pristati na udaju... Iako je poligamija u Rusiji zabranjena, vjenčanje se odvijalo prema svim tradicionalnim običajima.


Mlada je imala prelijepu vjenčanicu i izgledala otmjeno i divno, ali se na njenom licu mogla vidjeta samo beznadežna tuga.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook