Vikend donio nove finaliste

U finale takmičenja 'Vrući prsti' idu tri dame iz Bijeljine, Mostara i Trebinja

Zabava18.05.15, 16:49h

U finale takmičenja 'Vrući prsti' idu tri dame iz Bijeljine, Mostara i Trebinja
Večeras pretkvalifikacije u Banjaluci na Trgu krajine sa početkom u 18 časova

 


Peti dan kvalifikacija velikog takmičenja u brzom kucanju SMS-ova pod nazivom "Vrući prsti", održan je u petak, 15. maja Bijeljini, a nakon Semberije, ekipa takmičenja u brzom kucanju SMS-ova "Vrući prsti", zaputila se i u Hercegovinu, preciznije u Mostar i Trebinje, gdje su se u subotu, 16. maja i nedjelju 17. maja, tražili najbrži prsti gradova na Neretvi i Trebišnjici.


Takmičarki Milici Pustivuk iz Bijeljine, takmičarski broj 13 ipak donio sreću, jer je upravo ona osvojila titulu najbržeg kucača SMS-ova u Bijeljini. Mostar je bio šesti bh. grad u kojem je održano takmičenje "Vrući prsti", a najbolja je bila Andrea Čarapina, a samo dan kasnije, "Vrući prsti" su posjetili Trebinje, gde je pobjedu odnijela Tamara Samardžić.

 

m-tel-trebinje


Ove tri takmičarke će se pridružiti finalistima iz ostalih gradova, preciznije, pobjednicima pretkvalifikacija iz Tuzle, Brčkog, Sarajeva i Doboja, a zatim će se međusobno boriti za vrijedne nagrade na velikom finalnom takmičenju, koje će 23. maja biti održano u Banjaluci.


Njima će pridružiti i finalista iz Banjaluke, čije će ime biti poznato večeras, jer se osmi i posljednji krug pretkvalifikacija takmičenja "Vrući prsti" održava danas u 18 časova na banjalučkom Trgu Krajine.


Kada je u pitanju veliko finalno takmičenje u Banjaluci, najbrže i najspretnije kucače kompanija LG će nagraditi vrhunskim smartfonima. Tako će najbrži takmičar osvojiti pametni telefon LG G3 S, drugoplasirani LG L80, a za treće mjesto nagrada će biti telefon LG L40.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook