ODLIČAN PROIZVOD

Stiže ljeto, a i dalje imate višak kilograma: Evo kako ih se riješiti brzo i efikasno

Lifestyle18.05.15, 09:44h

Stiže ljeto, a i dalje imate višak kilograma: Evo kako ih se riješiti brzo i efikasno
Ljeto je pred vratima i upravo je sad ono doba godine kada mnogi od nas sve više pažnje posvećuju svom tijelu i razmišljanju kako se riješiti viška kilograma nakupljenih tijekom zime. Nema nikakve dvojbe o tome da je za gubitak suvišne tjelesne težine potrebna pojačana fizička aktivnost te zdrava i uravnotežena prehrana

 

No, za brže i učinkovitije sagorijevanje masnoća može pomoći i "sagorjevač masnoća" odnosno "fat burner". Ljeti na plaži svi želimo izgledati sjajno i osjećati se dobro u kupaćem kostimu, i zadnje što želimo je skrivati se ispod ručnika. No, do isklesanog tijela možemo doći samo uz vježbanje, pravilnu prehranu te dodatke prehrani, odnosno proizvode pomoću kojih do ljeta možemo postići željene rezultate.

 

Stručnjaci navode da su "fat burneri" najučinkovitiji u ubrzanom sagorijevanju masnoće

 

“Fat burneri” su proizvodi za mršavljenje koji svojim aktivnim sastojcima stimuliraju proces termogeneze. To je proces koji masno tkivo pretvara u energiju, ubrzava metabolizam masnoća i diže temperaturu tijela, što uzrokuje veću potrošnju kalorija i ubrzano sagorijevanje masnoće. Između ostalih proizvoda za mršavljenje, "fat burneri" su najučinkovitiji i imaju najviše pozitivnih utjecaja na gubitak težine i tjelesne masnoće.

 

Trebamo, naravno, biti svjesni da je za mršavljenje najvažnija tjelesna aktivnost u kombinaciji s odgovarajućom prehranom, ali i dodacima prehrani. To znači da je za bolje i brže rezultate potrebno uzeti u obzir cijeli spektar tih faktora, a ne samo navedene dodatke. Ovi dodaci prehrani djeluju i u slučaju da ne mijenjate svoje dnevne aktivnosti. Drugim riječima, ako uzimanje dodataka pridonosi učinkovitosti treninga od 30 do 50 posto, to znači da možemo potrošiti od 30 do 50 posto više kalorija.

 

Batter Burner sadrži sve potrebne sastojke za učinkovito mršavljenje

 

Također, kada ne treniramo, za vrijeme tjelesne aktivnosti troši se više energije, što znači da ćemo sagorijevati i više kalorija. "Fat burneri" pomažu u smanjenju tjelesne težine i masnoće te u oblikovanju tijela, jer ubrzavaju i povećavaju proces potrošnje kalorija i time pomažu sagorjeti više masnoća. Battery Burner je vrlo učinkovit sagorjevač masnoća, koji ubrzava metabolizam, poboljšava učinak vježbanja i inhibira apetit.

 

"Na raspolaganju imamo vrlo dobar sagorjevač masnoća, to je Battery Burner. Sadrži sve komponente, koje trebamo za učinkovito mršavljenje. Znači, kofein, tirozin, L-karnitin. Ovo su sastojci, koji pomažu u gubitku suvišne masnoće. Sadrži koenzim Q10, koji je antioksidans, te kajenski papar i kromov pikolinat, koji inhibiraju apetit i pomažu u sagorijevanju masnoća", poručuje stručnjak za sportsku prehranu, Damir Pungartnik.

 

17 kilograma u deset tjedana

Pomoću Battery Burnera Jasmina i Jana postigle se odlične rezultate i i naučile živjeti zdravije. "Mnogo sam puta već mršavjela, kao i brojne druge žene, ali sam ipak sve kilograme vratila. A sada kombiniram vježbanje, odgovarajuću prehranu i cijeli novi način mršavljenja, režim koji postane način života", kaže Jasmina. S Battery Burnerom do ljeta imate dovoljno vremena da svoje tijelo dizajnirate i oblikujete tijelo kako god želite.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook