Iznenadili sve

Vjenčali se u tajnosti: Ana Ivanović udala se za Schweinija?

Zabava16.05.15, 09:53h

Vjenčali se u tajnosti: Ana Ivanović udala se za Schweinija?
Mediji pišu da je tenisko-nogometni par prije nekoliko sedmica viđen u zlatari u kojoj su zajedno izabrali prstene ukrašene dijamantima. Također, Ana je prethodnih dana u Rimu viđena kako nosi Schweinsteigerov prsten, koji se ranije nije mogao vidjeti na njenoj ruci

 

Jedna od najljepših sportistica današnjice, srpska teniserka Ana Ivanović, te veznjak njemačkog Bayerna i 'elfa' Bastian Schweinstegier, vjenčali su se u tajnosti.

 

Iako službene potvrde nema, srpski mediji, ali i brojni svjetski, poput La Gazzette dello Sport, objavili su vijest da su se Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger vjenčali u tajnosti.

 

'Nemam komentara', kratko je srpska teniserka odgovorila novinaru Timesa.

 

Mediji pišu da je tenisko-nogometni par prije nekoliko sedmica viđen u zlatari u kojoj su zajedno izabrali prstene ukrašene dijamantima. Također, Ana je prethodnih dana u Rimu viđena kako nosi Schweinsteigerov prsten, koji se ranije nije mogao vidjeti na njenoj ruci.

 

Mediji tako dolaze do zaključka da je došlo do tajnog vjenčanja poznatog sportskog para.

 

'Ana i Schweinsteiger obećali su beskrajnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom vjenčanju prisustvovali su najuža rodbina s obje strane i tek nekoliko najbližih prijatelja', prenosi talijanska La Gazzetta dello Sport.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook