Foto/ Pravi egzibicionisti

Evo kakvim su perverzijama napaljeni Robbie Wiliams i njegova žena proganjali asistenta!

Showbizz14.05.15, 13:14h

Evo kakvim su perverzijama napaljeni Robbie Wiliams i njegova žena proganjali asistenta!
Gilles De Bonfilhs, bivši asistent Robbieja Williamsa i njegove supruge Ayde Fieldo, optužio je par za seksualno uznemiravanje

Gilles tvrdi da je Ayda često hodala gola po kući i pričala mu pikanterije iz svog seksualnog života, a navodno je i njemu postavljala pitanja intimne prirode. I Robbie je često pokazivao svoje golo tijelo pa ih je optužio za gubitak ugleda, sramotu i emocionalno poniženje koje je doživio dok je radio za njih.

 

Bivši asistent je iz još nepoznatih razloga dobio otkaz u siječnju nakon što je kratko radio za njih, a tvrdi kako mu je glumica stalno pokazivala svoje golo tijelo i tražila od njega da ga komentira. Odvjetnici para odbacuju ove optužbe kao neutemeljene i kažu kako nemaju nikakvu osnovu prema kojoj bi mogle proći na sudu, piše Femalefirts.

 

Robbie i Ayda u braku su od 2010. i imaju dvoje djece, dvogodišnju kćer Theodore Rose i šestomjesečnog sina Charltona Valentinea.

 

robbie-williams-i-ayda

 

Robbie je još dok je pjevao u grupi Take That bio sklon seksualnom egzibicionizmu, u svom spotu 'Rock DJ' skinuo se do kraja, a često na profilima na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog polugolog ili golog tijela.

 

 

(tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook