POPULARNA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU

Neda Ukraden: Skoro su me pretukla dva poznata pjevača, bilo je to užasno vrijeme

Showbizz13.05.15, 08:57h

Neda Ukraden: Skoro su me pretukla dva poznata pjevača, bilo je to užasno vrijeme
'To su bile najgore godine mog života. Ništa lijepo mi se nije dogodilo...'

Neredi koji su prethodnih dana potresali Makedoniju unijeli su paniku i među poznate ličnosti. Mnogi saosjećaju jer su i sami bili u mjestima gde se pucalo i iz kojih su pobjegli kako bi spasli svoj život, ali i živote svojih najbližih.

 

Nemilih trenutaka za vrijeme rata u Sarajavu, te odluke da se doseli u Beograd, prisjetila se i Neda Ukraden, koju su te davne 1992. godine zamalo pretukli i dvojica njenih kolega. Pjevačica se s bolom priseća te situacije ne želeći da otkriva imena aktera, već naglašava da to nikada neće zaboraviti.
 

- Bilo je svakakvih groznih stvari, između ostalog bilo je i to. Čovjek kada napusti srušen dom i dođe među svoj narod, kao što sam ja došla u Beograd, u stan koji posjedujem od 1986. naišla sam na zid nerazumijevanja, zlobe i trijumfalizma nad groznim stvarima koje su mi se desile. To me je baš zaboljelo. O tome ne volim da pričam. To su osim za mene bile grozne godine i za moju porodicu koje su nam nanijele mnogo štete - kaže za “Blic” Neda.
 

Dodaje da je na to da ide napred najviše utjecala podrška porodice i publike, koje su je tjerale da ide naprijed i da se bori za njih.
 

- To je bio strašan period. Jedino što ti ostaje je da se izdigneš iznad toga i da gledaš na ljepšu stranu života i ne misliš na loše stvari - naglašava Neda.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook