Nudio joj... a ona...

Gile i Maca Diskrecija u kombinaciji: Tajna veza pjevača i starlete?

Showbizz12.05.15, 14:31h

Gile i Maca Diskrecija u kombinaciji: Tajna veza pjevača i starlete?
Te večeri ona nije ostala s njim, ali vjerujem da su se kasnije viđali jer su razmijenili brojeve, a i kako sam čuo, dolazila je na neke njegove nastupe koje je kasnije imao - priča nam naš izvor koji je želio ostati anoniman - piše expressmag.ba

 

Enesa Hodžić, majka tuzlanske starlete Senade Nurkić Mace, nedavno je izjavila kako je navodno njena kćerka imala seks sa Acom Lukasom. Srbijanski pjevač je kasnije to demantirao govoreći kako mu je prego glave onih koji „preko njegovih leđa" i imena žele više popularnosti.


Osim Lukasa njena majka je pričala i da je Maci menadžer Mirko Pavić, dok je još sarađivao sa Selmom Bajrami, Maci nudio pomoć u pjevačkoj karijeri, ako mu pruži seksualno zadvoljstvo. I Pavić je to demantirao  ističići da je to velika glupost jer da je tražio seks s njom, sigurno bi ga dobio!


Ovih dana se djevojka iz Tuzle koju sada gledamo u srbijanskom rijalitiju „Parovi" dovodi i u vezu sa Amarom Jašarspahićem Giletom.


Prema informacijama do kojih je došao „Express", Gile je Macu uspoznao na jednom nastupu u blizini Tuzle. Bila je sa društvom smještena u separe koji se nalazi uz binu. Sve vrijeme ga je šarmirala, nazdravljala, a kako i Gile voli piti dok je na bini, uzvraćao je na isti način. Za vrijeme pauze pridružio se njenom društvu. Oni koji su tu bili kažu da je njihovo druženje, iako su se tek upoznali, bilo više nego prisno.


Naš izvor dodaje kako je Gile buljio u njene grudi, šaputao joj, dirao po vratu... Govoreći joj da je jako atraktivna i da baš takva treba na našoj estradi, ponudio joj je pomoći u karijeri. Maca se obradovala, ali i brzo razočarala.


- Bio je poprilično pijan i tražio je od nje da ostane dok onm ne završi pa da se poslije malo druže. Te večeri ona nije ostala s njim, ali vjerujem da su se kasnije viđali jer su razmijenili brojeve, a i kako sam čuo, dolazila je na neke njegove nastupe koje je kasnije imao - priča nam naš izvor koji je želio ostati anoniman.
I sama Maca je priznala da poznaje Gileta.


- Prijatelji su me upoznali s njim. Među nama nije bilo ništa jer je bio poprilično pijan. Istina je da mi je ponudio pomoć u karijeri, ali od toga nikada ništa. Izgubili smo svaki kontakt. Jako je fin momak i nemam loše mišljenje o njemu - ispričala je popularna bosanska starleta.


 
I Gile kaže da je upoznao Macu. Dodaje da je rekao kako bi joj volio pomoći, baš kao i svakom drugom. Razmijenili su brojeve, priča on, ali se dugo nisu čuli. Ko zna, možda se strasti rasplamsaju kada Senada napusti rijaliti...

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook