BESRAMNI TRENER

Kada pročitate šta je Guardiola uradio Bayernu, gadit će vam se do kraja života

Sport09.05.15, 20:00h

Kada pročitate šta je Guardiola uradio Bayernu, gadit će vam se do kraja života
Vrijeme boravka slavnog španjolskog trenera Pepa Guardiole u Bayernu bliži se kraju. Štoviše, neki mediji tvrde da je Guardiola već dogovorio suradnju s drugim klubom

Nakon teškog 3:0 poraza od Barcelone u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka posve je izvjesno da se Bavarci neće uspjeti plasirati u finale, a došlo je do razdora i u svlačionici. 

 

U javnost je isplivala Guardiolina svađa uz rub igrališta s nezadovoljnim Thomasom Müllerom, a još ranije klubu je naštetio odlazak dugogodišnjeg klupskog liječnika dr. Müller-Wohlfahrta upravo zbog neslaganja sa Španjolcem. 

 

BeIN Sport tvrdi da je Guardiola već isplanirao put bijega iz Münchena, a štvoviše navodi se da je već potpisao ugovor s Manchester Cityjem gdje bi trebao naslijediti Manuela Pellegrinija. 

 

Guardiola i dalje ima godinu dana važećeg ugovora s Bayernom, ali u svjetlu najnovijih događaja lako bi moglo doći do prekida suradnje. Guardiola je doveden u Bayern kako bi osvajao ne samo nacionalne, već i europske naslove, a u drugoj godini zaredom u Münchenu to mu očito neće poći za rukom. 

 

Koliko ima istine u medijskim nagađanjima pokazat će vrijeme, a sudbina slavnog trenera trebala bi biti poznata vrlo skoro.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook