UMJETNIČKO DJELO

Je li ovo najsavršenije tijelo na svijetu?

Zabava09.05.15, 13:18h

Je li ovo najsavršenije tijelo na svijetu?
Možda niste čuli za Kristinu MekGuinesss, ali sasvim sigurno ćete u buduće obratiti pažnju na nju. Zašto? Ova djevojka možda je vlasnica najljepšeg tijela na svijetu

Christina se godinama bavi modelingom. Danas je udata i ima osamnaestomesečne blizance Lea i Penelopu. Iako bi to danas bilo teško zaključiti, ona se prije pet godina borila sa anoreksijom.

 

Ona je počela da se bavi modelingom sa 14 godina. Kako ima prirodno bujno poprsje, vrlo brzo su je angažovali za reklame za veš i kupaće kostime. Iako je nije bila debela, agent joj je rekao da bi trebalo da smrša. Tada počinje njena agonija.

 

- Ako bih mogla da preguram nedjelju samo na vodi, to bi bio uspjeh za mene. Onda bih pojela picu. Pa onda ništa ne bih jela i tako u krug, prisjeća se Kristina.

 

christina-mcguiness2

 
U tom periodu bila je kako kaže, jako blijeda, umorna i anemična, a nije mogla ni da se skoncentriše ni na šta. Iako većina manekenki pokušava da smrša ne bi li zadržale posao, Christina ga je upravo zato izgubila. Nju su modne kuće angažovale zbog oblina, a kada je smršala i one su nestale.
 

 
Danas je sve to iza nje, a u borbi sa poremećajem ishrane pomogao joj je suprug. Zaokret je napravila kada je saznala da je trudna.
 

- Kada pogledam svoje slike pre trudnoće, čini mi se da sam bila previše mršava. Čak neuhranjena. Ne želim više da budem mršava. Moj cilj od danas na dalje je da budem fit i zdrava. Želim da budem tu što duže mogu za svoju djecu. Zato imam vremena da jedem i da vježbam redovno, kaže Christina.

 

christina-mcguiness3

 
Ona danas vrijedno vježba. Fotografije iz teretane često postavlja na društvane mreže, a rezultati su više nego očigledni. Osim svojih fotografija, rado dijeli i savjete o ishrani i zdravom životu sa svojim pratiocima.
 

 
Kristina je svoje tijelo dovela do savršenstva. Da li se vama dopada?

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook