Dva najvažnija muškarca u njenom životu

Osjetljiva 'misija': Kako je Sevka upoznala malenog Aleksandra s vjerenikom Igorom!

Showbizz08.05.15, 09:53h

Osjetljiva 'misija': Kako je Sevka upoznala malenog Aleksandra s vjerenikom Igorom!
Veza hrvatske zvijezde i bivšeg golmana očigledno je ozbiljnija nego što je bilo ko mogao da pretpostavi

 


Pevačica Severina Vučković (43) možda na kraju ipak postane srpska snajka. Već je dobro poznato da je u vezi sa 15 godina mlađim Igorom Kojićem (28) i da je ovu ljubav aminovao i njegov tata Dragan Kojić Keba. A koliko Seve ima ozbiljne namjere s Igorom, otkriva i činjenica da je svog sina Aleksandra upoznala sa novim izabranikom, saznaje „Blic“.


 
- Svima je bilo jasno još u početku da je Severina zaista veoma zaljubljena u Igora, to je javno i priznala. On je vrlo poseban u njenom životu, a red je da jedan posebni muškarac upozna drugog posebnog muškarca, kako ona kaže, „čovjeka njenog života”, sina Aleksandra, kojeg ima iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem (50) - otkriva dobro obavješteni izvor za „Blic“.
 


Situacija je bila vrlo delikatna, pa je pjevačica morala da pripremi svog jedinca na novonastalu situaciju.

 


- Ona je objasnila Aleksandru da postoje prijatelji i posebni prijatelji, te da Igor spada u ovu drugu kategoriju i da njega posebno voli. Susret je bio malo napet, ali kasnije je sve bilo super - završava priču sagovornik.


 
Podsjetimo, Severina i Igor upoznali su se posle njenog koncerta u Sava centru, a emocije su odmah planule. Ona je prije samo nekoliko dana izjavila da je „do ušiju zaljubljena u Igora“, a svoju ljubav par pokazuje i preko društvenih mreža.


 
Inače, i Seve i Kojić junior imaju skoro jednako burnu prošlost - ona je bila vjerenica pet puta, ali nikada mlada, dok je Igor bio u dugoj vezi s Jelenom Žeželj, sa kojom se razišao nakon što se u javnosti pojavio njen intimni snimak sa drugim muškarcem. Mjesecima se viđao i sa Katarinom Radivojević, kao i Irenom Ibrahimović.


 
Olja Kojić, supruga folk pjevača, za „Blic“ je rekla kakvo mišljenje ima o slavnoj potencijalnoj snajki.


- Ja sam oduševljena. U potpunosti podržavam njegov izbor, jer mu bezuslovno verujem. Nikakav problem mi nije tolika razlika u godinama, to nikada ne mora da bude merilo. Nikada ne znamo da li bi mu neka 20-godišnjakinja bolje odgovarala ili ne. Severina je divna devojka, bez obzira na njenu prošlost - rekla je Olja za „Blic“. 


Igorov otac Keba nedavno je prokomentarisao da podržava Igorovu vezu sa Severinom, jer je izbor njegovog sina ujedno i njegov.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook