ČITAJTE IZMEĐU REDOVA

Evo kako ćete konačno dešifrovati njegove poruke i otkriti šta vam on zapravo poručuje

ŽENA iN08.05.15, 09:06h

Evo kako ćete konačno dešifrovati njegove poruke i otkriti šta vam on zapravo poručuje
Stigla vam je poruka od njega, ali niste sigurni što on ustvari hoće od vas? Evo kako to možete otkriti

Iako nam se ponekad čini da je iskren i da govori upravo ono što misli i osjeća, sigurno se svakoj od nas dogodiloo da je primila poruku koju je bilo neophodno dešifrirat, 

Evo što on zapravo želi reći. 

 

1. ,,Imam mnogo obaveza ovih dana, ali čuti ćemo se ..."


Poruka koja skreće pažnju na to da se on ne želi obavezati.  Ako mu se zaista sviđate, on će zvati i slati poruke i naći bar pola sata da ih provede s vama. A ako želi samo društvo kada mu je dosadno, nema pametnija posla ili je napaljen, on će vas držati u svojoj blizini. Zato bježite dok još nije kasno! 

 

2. Šalje tvoju sliku.


Ako napiše da ste baš seksi na toj fotografiji to znači da želi seksi dopisivanje ili da mu se izuzetno sviđate. Zato igrajte na sigurno i ne šaljiteškakljive fotografije. 

 

3. Vi: ,,Vrijedi li dogovor za večeras?" On: ... Nema odgovora.


Živimo u 21. stoljeću tako da ako se želi javiti to ne mora uoiniti preko poruke. Jedino ako ne želi, tada se neće javiti. 

 

4. On: ,,Uletilo mi je nešto, možemo li prebaciti večeru za sutra? Oprosti!"


Zainteresiran je i stalo mu je, ali je jednostavno nešto uletilo i ne može stići na dogovor.. Ukoliko se ovako ponese, trebali bi biti zadovoljni.  Ipak, ukoliko se ovako nešto pre često događa, onda bi trebali razmisliti želite li imati dečka koji nema vremena za vas. 

 

5. Dupla poruka: ,,Super sam se proveo sinoć! "Juhu"


Ukoliko nije neki sumnjivi čudak u pitanju, odgovorite mu na poruku. Ako vam se ne sviđa, dajte mu to do znanja. Poruka za porukom možeznačiti ili da mu se stvarno sviđate ili da je malo čudan. naporan ili nešto treće. 

 

6. Škrt na riječima


Ukoliko pre često koristi ,,O.K." ili druge skraćenice to može značiti ili da ne stiže pisati opširnije poruke od posla ili da mrzi dopisivanje. Zapamtite, dečkima komunikacija nije jača strana i ako su poruke kratke ne znači da mu se ne sviđate. Bolje kratka i jasna poruka, nego referat i skrivena namjera. 

 

7. On: ,,Da li ti se sviđam?"


Moguće je da želi ispitati teren i vidjeti vašu reakciju. Dobro razmislite o tome što ćete odgovoriti. 

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook