VIDEO/ ŠTA RADE SEKSI NATALIJA I MILICA U KUPAĆEM KOSTIMU

Ovo je prva reklama ikad snimljena u Jugoslaviji, a njen sadržaj će vas potpuno fascinirati

Showbizz30.04.15, 14:58h

Ovo je prva reklama ikad snimljena u Jugoslaviji, a njen sadržaj će vas potpuno fascinirati
Reklama traje nevjerojatnih 7 minuta i 42 sekunde, a snimljena je u Beogradu 1926. U "glavnim ulogama" su dvije djevojke Natalija i Milica. Dok je Natalija kraljica plaže, uvijek okružena muškarcima, Milicu muškarci izbjegavaju i uvijek je sama, a ne zna razlog zbog čega je to tako

Današnje reklame su brze, bučne, kratke, pune zvukova i boja. Ipak, nije uvijek bilo tako. Ne biste vjerovali, ali ovo je jedna od prvih reklama iz Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca snimljena 1926. godine u Beogradu, a reklamira pastu za zube.

 

Reklama traje nevjerojatnih 7 minuta i 42 sekunde. U “glavnim ulogama su dve djevojke Natalija i Milica. Dok je Natalija kraljica plaže, uvijek okružena muškarcima, Milicu muškarci izbjegavaju i uvijek je sama, a ne zna razlog zbog čega je to tako.

 

Ona zato odlučuje da potraži savjet od Natalije, koja joj otkriva da se tajna krije u pasti za zube. Reklama je snimana u Beogradu, a režirao ju je Josip Novak.

 

Milicu je glumila Ljubica Buba Veljković (umetničko Anita Mir), a Nataliju Nevenka Urbanova, poznata glumica beogradskog pozorišta. Reklama je nastala u produkciji Pobeda filma, a prikazivala se u tadašnjim bioskopima.

 

Pogledajte reklamu:

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook