BURNO IZDANJE REGIONALNOG SHOWA

Takmičarka X Factora pala u nesvijest tokom nastupa, a ovi članovi žirija odmah skočili u pomoć...

Showbizz23.04.15, 14:12h

Takmičarka X Factora pala u nesvijest tokom nastupa, a ovi članovi žirija odmah skočili u pomoć...
Završena je prva faza X Factora Adria - audicije, a napetost tek slijedi u fazi "Bootcamp". Novo pravilo najpopularnijeg pjevačkog showa u regiji, koji se emitira u programu RTRS-a nedjeljom od 21.00 sat, pod nazivom "izazov šest stolica", izazvalo je opću pometnju na snimanju. Suze, premišljanja, teške odluke i gladijatorska borba natjecatelja samo su djelić onoga što nas očekuje

 

Kako ekskluzivno saznajemo, Katarina Simić, šarmantna babica iz Mladenovca koja je i na audiciji izazvala veliku pozornost kada se predstavila pjesmom The Weather Girls "It 'Raining Men", nije mogla izdržati pritisak ove faze natjecanja, pa se onesvijestila na pozornici. Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči. "Samo smo u jednom trenutku primijetili da Katarini nije dobro, uhvatila se za glavu i ubrzo onesvijestila. Produkcija je odmah reagirala, sve se dogodilo munjevitom brzinom ", kažu natjecatelji. Talentirana djevojka je potom morala napustiti snimanje i premjesti se u studijski apartman, gdje joj je ukazana liječnička pomoć." Točno je da mi je pozlilo na snimanju, ali srećom sve je prošlo dobro", potvrdila je Katarina.

 

unnamed

 

U nedjelju u 21.00 na RTRS-u gledat ćemo "Bootcamp" epizodu u kojoj Massimo i Aleksandra odučuju o sudbini natjecatelja iz svoje kategorije. Da nije lako donijeti odluku o tome koji kandidati ostaju, a sa kim se treba pozdraviti, posvjedočio je i Massimo koji se više puta tijekom snimanja požalio da se ne osjeća najbolje i da će završiti u bolnici. Massimo je dobio skupinu sjajnih kandidata, pa nije lako bilo odlučiti kojih šest natjecatelja nastavlja borbu za novu glazbenu zvijezdu regije. Popularni pjevač nikako nije mogao odlučiti tko ostaje, a tko ide kući, pa mu je donošenje odluka prouzrokovalo veliki stres. Aleksandra Kovač je bila vrlo emotivna na snimanju ove faze natjecanja. "Bit će mnogo iznenađenja i uzbuđenja. Vjerujem da će gledatelji sjediti na rubu stolica i gristi nokte ", kaže Aleksandra.

 

unnamed3

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook