UH, BRUTALNE RIJEČI

Zabunom šefu poslala poruku, a zbog onoga što je pisalo dobila je otkaz

Lifestyle13.04.15, 16:50h

Zabunom šefu poslala poruku, a zbog onoga što je pisalo dobila je otkaz
Louise je radila kao računovođa u jednoj tvrtki u australskom Perthu, a kobnu poruku šefu je poslala u siječnju prošle godine

Kada nekome krivo pošaljete poruku, to može biti vrlo nezgodno, pogotovo ako poruka ode vašem šefu.

 

Louise Nesbitt dogodilo se upravo to, a najgore je što je u toj poruci upravo svog šefa nazvala seronjom, piše Daily Mail. Zbog toga je ostala bez posla.

 

Louise je radila kao računovođa u jednoj tvrtki u australskom Perthu, a kobnu poruku šefu je poslala u siječnju prošle godine. Poruka je bila namijenjena dečku njezine kćeri koji u istoj tvrtki radi kao vodoinstalater.

 

– Zapamti, Rob je totalni seronja, mi to već znamo. Molim te, nemoj mu to reći unatoč tome što ćeš možda imati potrebu – stajalo je u poruci. Kada je shvatila kome je poslala poruku, odmah je šefu poslala još jednu u kojoj ga moli da obriše poruku i ne čita što u njoj piše.

 

Poruka je bilo još, a Louise je svom šefu pokušavala objasniti da je uvreda bila zapravo šala unutar obitelji.

 

– To nije ono što ja doista mislim, moj smisao za humor je pretjerivanje, zaista ne mislim tako. Molim vas da to zaboravite i da dalje bude sve normalno. Jako, jako mi je žao – rekla je Louise.

 

Ipak, njezine isprike nisu pomogle pa je nakon pet dana Louise dobila otkaz. Uložila je žalbu zbog nepravednog razloga za otkaz, no komisija joj nije bila naklonjena.

 

– Na temelju dokaza, niste me uvjerili da je bila riječ o šali ili da je izjava izvađena iz konteksta. Bila je to bolna i neugodna ocjena poslodavca od kojeg ste zarađivali 95.000 dolara godišnje – ocijenio je predsjednik žalbene komisije.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook