NAKON ŠTO JE DOBIO SUSPENZIJU

Ibra opet briljira: To je sramota, mogli su me kazniti do kraja sezone da odem na godišnji

Sport11.04.15, 16:18h

Ibra opet briljira: To je sramota, mogli su me kazniti do kraja sezone da odem na godišnji
'Drago mi je zbog kazne saveza jer je to potvrda onoga o čemu pričam' - kaže napadač PSG-a

Kontroverzni napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović nastavlja s paljbom i nakon što mu je izrečena kazna od četiri ligaške utakmice suspenzije. Švedski nogometni genijalac nakon nedavnog poraza od Bordeauxa je, prema tvrdnjama dispciplinske komisije saveza, uputio niz grubih riječi prema sucu Lionelu Jaffredu i njegovim pomoćnicima i sve začinio izjavom kako je "Francuska usr... zemlja koja ne zaslužuje imati PSG".


Ibrahimović je preko aplikacjie "Zlatan Unplugged", koju koristi za komunikaciju s fanovima, u svojem karakterističnom stilu komentirao kaznu.

 

- Drago mi je zbog toga jer je to potvrda ononga o čemu pričam. Sada ljudi i sami mogu vidjeti na vlatite oči i ne moram to ponavljati. Cijela situacija je farsa, suluda i neprofesionalna. Sramot za nogomet.

 

Nije izostao niti cinični komentar na relativno velik broj utakmica na koji je izrečena suspenzija s obzirom da je prvenstvo u samoj završnici.

 

- Bio bih sretniji da su me suspendirali do kraja sezone jer bih onda već mogao otići na godišnji odmor.

 

"Ibrakadabra" kaže kako je čak i sudac na njegovoj strani.

 

- Uopće ne postoje osnove za kaznu. Moje riječi nisu bile upućene sucima. Imali smo normalan razgovor i potvrdio mi je to. Da sam to rekao sucu, odmah bih se ispričao.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook