ODVRATNO

Za jedan obrok pojede tri pice, četiri dupla hamburgera, pomfrit i sladoled. I dobija novac za to

Zabava11.04.15, 15:45h

Za jedan obrok pojede tri pice, četiri dupla hamburgera, pomfrit i sladoled. I dobija novac za to
Ketlin, koja vodi poprilično neobičan život, kaže da uživa u svom poslu, a da za jedan obrok može da pojede čak četiri srednje pice, četiri dupla hamburgera, pomfrit i sladoled .

Za njen lični razvoj i karijeru zaslužna je upravo njena majka.
 
-

Moja kćerka je predivna mlada žena. Pored svog online posla, Ketlin je i plas sajz model, a njene prelijepe fotografije mi uvijek izmame osmijeh. Ona ima sve, lijepe grudi, stomak, zadnjicu, jednostavno je divna – ističe Doroti Finli, njena majka.
 

Ketlin nije oduvijek bila ovako srećna. Kao malu, vršnjaci su je zadrikivali zbog izgleda i često je bila predmet izrugivanja. Ponekad joj je bilo toliko teško, da je ostajala kod kuće umjesto da ide na časove.
 
 

Ljudi mi preko interneta traže da jedem sladoled ili picu, a ja to i radim, a zauzvart dobijam novac koji mi uplaćuju na račun – priča Ketlin.
 

Zbog neobičnog izbora karijere, plašila se reakcije svojih konzervativnih roditelja. Međitim, ispostavilo se da je od njih dobila potpunu podršku, a njena majka je istovremeno i njena najveća obožavateljka.

 

 Majka sam i mislim da je moja podrška veoma važna. Ako ona voli to što radi, i ako je srećna i ispunjena, onda sam i ja – govori gospođa Finli.

 

ž
 

A Ketlin ne krije koliko joj je drago što ima majčinu podršku i kaže da joj se zbog toga čini da radi mnogo više nego što zarađuje novac.
 

Pored majke, ova djevojka ima podršku i svojih prijatelja, a za one koji joj šalju zlonamjerne poruke i savjetuju da potraži pomoć ljekara, kako kaže, ne haje.

 

- Želim da poručim svim ljudima koji se brinu za to kako moja kilaža utiče na moje zdravlje: Ne brinite. Redovno posjećujem svog ljekara i idem na kontrole i imam odlično zdravlje.Ne kažem da je zdravo za jedan obrok pojesti četiri pice, pomfrit i tri sladoleda, ali ako me to čini srećnom, onda je i to u redu – kaže Ketlin.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook