Foto/ Pop princeza 'grohnula'

Brine vas salo na vašem stomaku? Pogledajte Britney Spears i bit će vam lakše...

Showbizz10.04.15, 14:57h

Brine vas salo na vašem stomaku? Pogledajte Britney Spears i bit će vam lakše...
Devedesetih godina Britney Spears bila je najpopularnija pjevačica na svijetu. Za djevojku iz susjedstva, kakav je imidž imala tada, uslijedilo je nekoliko teških godina. Sada se ponovo bori za svoje mjesto na javnoj sceni , ali izgleda da baš i nije spremna na to

 

Kada se pojavila na sceni imala je savršene trbušnjake i dugu plavu kosu nerijetko upletenu u kikice. Od tada prošlo je mnogo vremena, a Britney više nije slatka djevojka sa početka karijere.
 


Mnogo skandala je iza nje. Osim što se ljubila sa starijom koleginicom Madonnom na dodjeli MTV nagrada, Britney je često fotografisana pijana, mediji su burno ispratili njen razvod, a pamti se još uvijek da je sebi obrijala glavu.
 

britney-spears-stomak


Mnogi su mislili da je karijera Britney zauvijek izgubljena i da nikada neće postati zvijezda kakva je mogla da bude, ali pjevačica ne odustaje. Njen posljednji muzički poduhvat je duet sa popularnom reperkom Igi Azaleom koji bi svetlost dana trebalo da ugleda početkom maja.

 

Dvije pjevačice snimile su spot za pesmu "Pretty Girls", a ove fotografije nastale su upravo tokom nastanka ovog videa.

 

britney-spears-stomak-2

 


Na njima se vidi da Britney baš i nije u najboljoj formi, bar što se tiče njenih trbušnjaka. Osim što Britney očigledno ima poneki kilogram višaka, njena koža izgleda opušteno, pa bi možda bolje bilo da izbjegava majice koje otkrivaju stomak.

 

Iako je Brtini majka dva dečaka, ovakva linija nije nešto što bi smela sebi da dozvoli ako želi da se vrati na scenu u velikom stilu.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook