DŽABA IZGLED

Otkrile ih bivše: Ovi slavni frajere imaju sramotno sićušne alatke....

Showbizz10.04.15, 14:45h

Otkrile ih bivše: Ovi slavni frajere imaju sramotno sićušne alatke....
Je li veličina važna ili nije pitanje je koje nikad neće dobiti konkretan odgovor ili barem onaj koji ne uključuje "ali"


Ali, ovo nije mjesto za takvu raspravu, ovo je mjesto za nabrajanje onih koji bi se definitivno odlučili za drugu ponuđenu varijantu u tom pitanju. Da, oni su slavni ljepotani za koje se šuškalo (neki su i sami priznali) da se nemaju s čime pohvaliti u predjelu ispod struka, što, sasvim razumljivo (jer ih nisu vidjele), nije spriječilo žene diljem svijeta da za njima luduju.

 

Evo strašnog popisa:

1. Brad Pitt. Najljepši muškarac na svijetu ima prilično mali penis, barem ako ćete vjerovati njegovoj bivšoj Juliette Lewis koja je svojim fanovima na koncertu kazala da seks s Bradom nije bio "velika" stvar, pri čemu je posebno naglasila riječ "velika". Osim toga, Pittov najbolji prijatelj George Clooney svojedobno mu je na automobil zalijepio naljepnicu "Mali penis u vozilu", ali vjerojatno je to ipak bila samo šala...

 

2. Shia LaBeouf. On je sam Playboyu kazao da nije "ekstremno obdaren".

 

3. Daniel Craig. Prema tvrdnjama Lemondropa Daniel Craig koristio je "dvojnika za penis" za gole scene u Casino Royaleu.

 

4. Enrique Iglesias. Prije šest godina Iglesias je priznao da ima mali penis, a onda tu izjavu povukao. 2005. godine, nakon izjave da ima najmanji penis na svijetu, kazao je: "Idući proizvod koji ću reklamirati su ekstra mali kondomi. Nikad ne mogu naći ekstra male kondome, a znam koliko je to ljudima neugodno tražiti - iz iskustva". Samo Anna Kournikova zna pravu istinu.

 

5. Eminem. Iako nije posebno pričala o veličini, Eminemova bivša, Kim, svojedobno je kazala: "Ako ćete se seksati s Marshallom, obavezno imajte sa sobom malu plavu pilulu, inače to ne funkcionira".

 

6. Ashton Kutcher. I njega je otkucala bivša. 2008. godine Brittany Murphy u showu kod Davida Lettermana kazala je o braku Ashtona i Moore: "Ta veza znači da njemu očito godine nisu važne, a da njoj nije važna veličina". Odmah nakon toga dodala je da se šali, ali već je bilo kasno.

 

7. Johnny Knoxville. "Imam penis kao jaje u gnijezdu. Izgleda kao mali prekidač. Ozbiljno", kazao je Knoxville 2001. godine za Rolling Stone. Devet godina nakon toga priznao je da i mali mogu imati velike probleme. "Slomio sam penis prije tri godine pokušavajući izvesti salto na motoru. Pa mu to baš nije pomoglo u izgledu - iako je prilično sladak".

 

8. Tom Arnold. Nakon razvoda 1994. godine Rosanne Barr na SNL-u je tvrdila da Arnold ima penis od 7 i pol centimetara. On joj je na to odgovorio: "Što je malo? Kvragu, čak i 747 izgleda malo ako sleti na Grand Canyon".

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook