VIDEO/ EKSTREMNO I OPASNO MRŠANJE

Zastašujuće svjedočenje o mučnom životu manekenki: Smjele smo pojesti samo jedan kreker dnevno

Showbizz10.04.15, 13:28h

Zastašujuće svjedočenje o mučnom životu manekenki: Smjele smo pojesti samo jedan kreker dnevno
Plus size manekenka Laura Wells otkrila je ekstremne mjere koje manekenke poduzimaju u periodima pripreme za Fashion Weekove

Dok je radila u New Yorku, Wells, inače Australka, živjela je s "mršavijim mankenkama" i tvrdi da su njima agenti često davali naputke da se drže dijete "jedan kreker i nekoliko čaša vode" na dan.

 

"To odlazi u ekstreme. Ništa ne jedu, piju tablete za mršavljenje, agenti djevojkama govore da im je dozvoljeno na dan konzumirati jedan kreker i nekoliko čaša vode u danima prije Tjedna mode. To je potpuno nezdravo, ne samo za njihova tijela, već i za psihičko zdravlje", poručila je u razgovoru za Australia Women's Weekly.

 

 


Nakon toga kazala je i da su se njezine prijateljice manekenke redovito potom uspoređivale s njom, koja je radila non-stop, unatoč tomu što je jela što želi. "Te cure odlaze u ekstreme da bi izgledale tako, a onda niti ne dobiju posao.

 

I onda rade s plus size modelom koji radi svaki dan i uspoređuju se sa mnom. Ja jedem zdravo, vježbam, ali dozvolit ću si poslasticu s vremena na vrijeme i popiti čašu vina ili nešto takvo. Nikako im nije bilo jasno kako one prolaze kroz takav stres, a ja sam toliko zadovoljna sobom", ispričala je.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook