Video/ Objavljen panični poziv

Sandra Bullock izbezumljena: 'Zaključana sam u ormaru, nepoznat čovjek mi je u kući!'

Showbizz10.04.15, 12:22h

Sandra Bullock izbezumljena: 'Zaključana sam u ormaru, nepoznat čovjek mi je u kući!'
OVOG četvrtka određeno je suđenje muškarcu koji optužen za uhođenje Sandre Bullock u njezinom domu u Los Angelesu prošle godine

 


Sudac je odlučio da je priloženo dovoljno dokaza da Joshua James Corbett može ići na suđenje zbog provale i ilegalnog posjedovanja oružja, piše NY Daily News. 



Saslušanje u četvrtak započelo je snimkom poziva koji je Bullock uputila na 911, a u kojem u panici opisuje da je vidjela muškarca u svojoj kući kako ide prema tavanu. "Ja sam u ormaru. Imam sigurnosna vrata. Trenutno sam zaključana u ormaru", može je se čuti kako govori.



Osim toga, rekla je i da je isprva mislila da samo puše vjetar, ali da je potom vidjela "tu osobu".

 


Policajac je potvrdio da je Corbett u rukama u trenutku uhićenja imao crnu bilježnicu s pismom za Bullock na dvije stranice i njezinim fotografijama iz časopisa. "Kazao je: 'Žao mi je. Volim te Sandy'", izjavio je policajac.



Corbettov odvjetnik pokušao ga je izvući iz suđenja navodeći da je njegov klijent bio bolestan te je mislio da je u braku s glumicom. Samo joj je htio dostaviti ljubavno pismo, dodao je.



"Ljubavno pismo koje je Corbett sa sobom nosio iskazivalo je samo ljubav i divljenje. Unutra nema ništa o tome da bi je eventualno ozlijedio. Ljudi pokušavaju od ovoga napraviti nešto što nije", kazao je.



Tužiteljica Wendy Segall kazala je da se Corbett u kući Sandre Bullock pojavljivao tri večeri zaredom te da je u njezin dom provalio usred noći.



Detektivka Christina Carlozzi čitala je dijelove iz Corbettova pisma u kojima on Bullock naziva svojom suprugom, izjavljuje joj ljubav, izražava želju za seksom s njom, ali i spominje sigurnosne mjere u njezinu domu. "Postoje dvoja vrata koja ne može otvoriti nitko osim tebe. Nadam se da ćeš ih jednom za mene otvoriti", stoji u pismu.



Corbett je optužen i zbog posjedovanja oružja pronađenog u njegovu domu, iako nije bio naoružan u trenutku kad je uhićen u glumičinoj kući. Izjavio je da nije kriv niti po jednoj od točaka optužnice.



Bullock nije svjedočila na saslušanju.

 

 

 

(index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook