OVE SEDMICE NA DEPO PORTALU

Šta ste najviše čitali: Arifagić ljubio Sabinu Ćudić, a sad Eminu Ganić, optimistični Bajrović, povratak Rizze...

Nedjeljni magazin10.04.15, 11:21h

Šta ste najviše čitali: Arifagić ljubio Sabinu Ćudić, a sad Eminu Ganić, optimistični Bajrović, povratak Rizze...
Donosimo vam pregled najčitanija tri teksta na DEPO portalu u ovoj sedmici

Prvi najčitaniji tekst na DEPO Portalu u ovoj sedmici je priča o ljubavima Edisa Arifagića. Zaposlenik OSCE-a BiH privukao je ogromnu pažnju nakon objave da se uskoro ženi s jednom od najpoželjnijih bh. udavača i kćerkom Ejupa Ganića, Eminom Ganić

 

Arifagić je prema svemu sudeći veliki ljubitelj pripadnica sarajevske "zlatne mladeži", pa je tako navodno nekada ranije ljubio Sabinu Ćudić, potpredsjednicu Naše stranke i zastupnicu u Skupštini Kantona Sarajevo, koja je danas u sretnom braku s glumcem Abinom Ukajem. Tekst o bivšim ljubavima Edisa Arifagića možete pročitati OVDJE.

 

reuf-bajrovic

Drugi najčitaniji tekst ove sedmice je intervju s Reufovim Bajrovićem, novim ministrom energije, rudarstva i industrije Federacije BiH, u kome je novi ministar između ostalog ostalog najavio kako će BiH za 30 godina postati država po mjeri svih njenih građana. Optimistični intervju, možete pročitati OVDJE.

 

Rizzo Ruža

Najava povratka na scenu Rizze Ruže našla se na trećem mjestu ovosedmičnih najčitanijih vijesti.  Naime, sarajevski pjevač je nakon duže pauze i pobjede nad teškom bolešću, odlučio da se vrati na scenu i, kako kaže, spreman je za novi početak u svom životu. Tekst pročitate OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook