GOMILA PROBLEMA S NJIMA

Ove pjevačice gazde klubova ne vole ni očima vidjeti

Showbizz09.04.15, 20:00h

Ove pjevačice gazde klubova ne vole ni očima vidjeti
Pričaju pjevačice, bar one koje se ne stide svog posla, da nema slađe zarađenih para do para od bakšiša. A gdje se zarađuju pare od bakšiša, nego u kafani. E, sad... Ima onih koje u radnom prostoru pokazuju osnovnu nekulturu ili se ponašaju bahato. I to ne samo u radnom prostoru

Milena Ćeranić

 

U posljednje vrijeme (nekoliko godina) o Mileni Ćeranić nema bog zna šta pohvalno da se pročita. Ili je slikaju sa oženjenim ili pravi haos. Tako je na posljednjem nastupu u jednom budvanskom lokalu toliko izludjela gazdu da je morao da joj pokaže vrata. Naime, Ćeranićka je non stop podešavala pojačalo i ozvučenje, što je izluđivalo goste, ali i gazdu. tako joj je vlasnik poručio da se ili iskulira ili će biti “gospođo, napustite objekat“. naravno, Desilo se ovo drugo, ali je Milena dobila pun honorar.

 

Indi

Pjevačicu Indiru Aradinović Indi prije nekoliko godina uhvatio je sevdah kad mu vrijeme nije, pa je na jednom splavu razbijala sve što joj je došlo pod ruku. Iako Indi tada nije nastupala na izvjesnom splavu, ko god da je nastupao, grdno ju je pjesmama u srce dirnuo. Tako se Indi malo popustila pod dejstvom maligana i populapa sve što joj je došlo pod ruku, što ćete priznati ne priliči niti jednoj dami niti jednoj VIP ličnosti. Ali, dobro... Šta je tu je.

 

Nataša Bekvalac

Pored bahatog ponašanja, ono što gazde lokala mrze istom jačinom, a možda i više je otkazivanje nastupa u posljednjem trenutku. Tako je Nataša Bekvalac u samom vrhu neodgovornih saradnika. Ona zna da kasni na nastupe i promocije po više sati, ne bi li uhvatila svojih pet minuta slave, ali najdalje je otišla kada je prije nekoliko godina otkazala nastup u jednom gej klubu. Nata je trebalo da održi di džej set, ali u posljednjem trenutku je ispalila. Razlozi do dana današnjeg nisu poznati.

 

Darko Lazić

No... Ni muškarci ne zostaju za neprimjerenim ponašanjem u kafani. Darko se vodio onom “bolje kralj u svom selu, nego prosjak u gradu“, pa se tako u svom selu Brestaču ponašao ... Pa, ne baš kraljevski. On je zaboravio odakle je krenuo i kada je sve počelo. Tako je prije nekoliko dana, na proslavi seoske slave, isprovocirao nekoliko momaka svojim ponašanjem. Kako su nam rekli na licu mjesta, Darko je flaše bacao u plafon i lomio inventar, pa su momci ustali da regulišu problem. Ipak, to je sve preraslo u jednu opštu makljažu. Sad, tanka je linija između najvećeg kralja u selu i navećeg divljaka u selu.

 

 

(24sata.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook