PRVA OPERATIVNA VoD APLIKACIJA U BiH NA VAŠIM MOBILNIM UREĐAJIMA

DEPO ZONA za cijeli svijet: Gledaj u pokretu najbolje filmove i tv serije sa Balkana

Mediji09.04.15, 14:55h

DEPO ZONA za cijeli svijet: Gledaj u pokretu najbolje filmove i tv serije sa Balkana
DEPO ZONA, vodeća digitalna platforma u BiH i regiji danas je na tržište lansirala svoju novu aplikaciju DEPO ZONA/DEPO TV. Rijeć je o jedinstvenom softversko-digitalnom rješenju putem kojeg će publika u čitavom svijetu na svojim mobilnim uređajima moći gledati najnovije filmske i tv sadržaje iz BiH i regiona

DEPO ZONA   je od sada dostupna i putem mobilne aplikacije za  Android uređaje! Sve što treba da uradite je da na Google Playu  potražite aplikaciju Depo TV, instalirate je i uživate u brojnim kvalitetnim sadržajima koje vam nudimo putem najboljih online VoD  platformi.   Na ovome kanalu gledaoci na zahtjev mogu gledati neke od  najpopularnijih TV serija poput “Lud, zbunjen, normalan“, Viza > za budućnost“, “Dva smo svijeta različita“, “Foliranti“, > “Tata i zetovi“, “Kriza“ te brojna ostvarenja regionalne  kinematografije. Tako će već o naredne sedmice kompletna filmska produkcija najplodnije bh. filmske kuće Refresh, ali i drugih ovdašnjih ,  naći na DEPO ZONI,  pa će publika u BiH, regionu ali i u čitavom svijetu moći pogledati najveće bosanske filmske hitove poput  „Gori vatra“, „Ljeto u zlatnoj dolini“, Kod amidže Idriza“, „Savršeni krug“, „Kuduz“, „Nafaka“, „Sevdah za Karima“, „Ja sam iz Krajine, zemlje kestena, „Šangaj“, Čefuri Raus!“, „Nebo nad krajolikom“ i mnogi drugi. Također, skoro će se u ponudi naći najnoviji filmovi svjetske kinematografije te TV serije iz recentne svjetske  produkcije. 


 DEPO ZONA je danas vodeća digitalna platforma za distribuciju  sadržaja u BiH i regionu, a kvalitetan prenos sadržaja svojim  korisnicima omogućava zahvaljujući saradnji sa više digitalnih  servisa i platformi poput  You Tubea i Distrify.


Važno je napomenuti da gledanjem filmova i tv sadržaja putem legalnih digtalnih platformi kakva je DEPO ZONA podržavate razvoj domaće filmske i tv produkcije, te publiku širom svijeta pozivamo da izbjegava piratsko i ilegalno gledanje najboljih sadržaja ih BH i regiona, jer time prave nesagledive štete bh. autorima, stvaraocima, producentima i tv. kućama. 


 Mobilne aplikacije za DEPO ZONA uskoro će biti dostupne i na iPhone & iPadu, kao i na Windows Phone uređajima. Ova jedinstvena aplikacija rezultat je suradnje  DEPO ZONE i bh. softverske tvrtke Content.ba. 


Gledaj u pokretu – DEPO ZONA na vašem mobilnom uređaju! U cijelom svijetu

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook