VIDEO/ I slavni su nesavršeni

Ko u Hollywoodu ima prst viška, četiri bradavice, rep... A ko je rođen bez pupka?

Showbizz08.04.15, 11:07h

Ko u Hollywoodu ima prst viška, četiri bradavice, rep... A ko je rođen bez pupka?
Iako su bogati i slavni, mnogi od njih nose se sa svojim nesavršenostima.

 

Ne kaže se uzalud ljepota je u očima posmatrača. Oni su možda bogati i slavni, no u isto vrijeme su sličniji i 'običnim smrtnicima' više nego što mislite. Ipak, možda i postoje neke razlike – i neki dodatni dijelovi tijela slavnih zvijezda.

 

Tako pjevač Harry Styles iz One Directiona ima čak četiri bradavice umjesto samo dvije! To i objašnjava činjenicu zašto je svoje tijelo prekrio tetovažama. Čak se i sam našalio na svoj račun i rekao kako je u materici imao brata blizanca koji je nestao i ostavio mu u nasljeđe svoje bradavice.

 


Glumica Mila Kunis pak je rođena s jednom obrvom i jednim zelenim okom. No svoje mane pretvorila je u prednosti, te nas sve osvojila svojom simpatičnošću. Male nesavršenosti nisu smetale ni njenom suprugu slavnom Ashtonu Kutcheru kojemu je nedavno rodila kćerku.

 

 

Jeste li znali da je zgodni glumac Taye Diggs rođen sa šest prstiju na ruci? Operativnim zahvatom riješio je problem, a to ga nije spriječilo da bude jedan od najvećih zavodnika u Hollywoodu.

 

 

I lijepa manekenka Karolina Kurkova nije se obazirala na mane na svojem tijelu. Zbog operacije koju je imala kao beba je ostala bez - pupka.

 

 

Muzičarka Kesha uvijek se trudila biti drugačija jer se takva i rodila. Doslovno. Ona je rođena sa zakržljalim repom! To je zapravo bio produžetak kičme koji joj je odstranjen na operaciji dok je još bila beba.

 

Još mislite da sve vi čudni? Ma zaboravite na svoje mane i pretvorite ih u prednosti – baš kao i mnoge slavne zvijezde današnjice!

 

 


(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook