Dočekali je na aerodromu

Pala i Soraja: Crnogorci uhapsili srpsku starletu!

Showbizz07.04.15, 12:16h

Pala i Soraja: Crnogorci uhapsili srpsku starletu!
Vučelićeva je ranije dala iskaz policiji zbog ubistva Armina Osmanagića koji se ne slaže sa drugim iskazima pa je za njom raspisana poternica

 


Starleta Soraja Vučelić (30), saslušana je sinoć u barskoj policiji, u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletjela na tivatski aerodrom, a po potjernici koju je za njom raspisala barska policija.

 

Naime, njen iskaz, koji je dala nakon ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima. Starleta je sjedila u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog restorana.

 

Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vrijeme bila na Maldivima.

 

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni "maserati" zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

 

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem, ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

 

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni s kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

 

(Kurir.rs,  DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook