Ne propustite najnovije avanture luckastih Fazlinovića

Nova sezona kultne serije 'Lud, zbunjen, normalan' na DEPO ZONI!

Mediji06.04.15, 15:43h

Nova sezona kultne serije 'Lud, zbunjen, normalan' na DEPO ZONI!
Korisnici digitalnih platformi Depo Zone već od ove sedmice će moći gledati na zahtjev nove epizode najpopularnije humorističke serije sa naših prostora “Lud, zbunjen, normalan“!

 

Korisnici digitalnih platformi Depo Zone već od ove sedmice će moći gledati na zahtjev nove epizode najpopularnije humorističke serije sa naših prostora “Lud, zbunjen, normalan“!

 

DEPO grupacija, u saradnji sa vodećim svjetskim digitalnim video platformama – najvećim pretplatničkim You Tube kanalom na Balkanu DEPOZONAPREMIUM i VoD platformom Distrify, ekskluzivni je digitalni distributer ovog serijala za čitav svijet.
 
 

Sve dosadašnje sezone kultne serije iz čuvene bosanske škole humora mogli su pratiti pretplatnici Youtube kanala DEPOZONAPREMIUM, a nove epizode avantura Fazlinovića moći će gledati na zahtjev i korisnici naše Distrify platforme. Za sada seriju će moći pratiti pretplatnici naših kanala širom svijeta, izuzev sa prostora BiH i regiona. 

 

Korisnici Distrify platforme prve epizoda moći će pogledati već od petka, dok će pretplatnici DEPOZONAPREMIUM You Tube kanala nove dogodovštine Fazlinovića gledati u HD-u od subote.

 

DEPO ZONA na ovaj način osigurava legalno gledanje ove popularne TV serije u čitavom svijetu. Također, pozivamo gledaoce da na ovaj način podrže domaću produkciju, a DEPO ZONA će se svim zakonskim sredstvima boriti protiv nelegalnog i piratskog emitiranja i distribucije ove TV serije.
 

 

Podsjećamo, serija “Lud, zbunjen, normalan” doživjela je veliki uspjeh  u BiH i Hrvatskoj, potom i čitavom regionu i danas je to najuspješniji izvozni proizvod kreativne industrije u BiH.
Reditelj je Elmir Jukić, scenarista Feđa Isović, a glavne uloge tumače: Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović.

 

Gledaj i prati u pokretu - DEPO ZONA!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook