Još malo, pa nestalo

Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića mogu se kupiti još samo direktno na prodajnim mjestima

Zabava06.04.15, 13:15h

Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića mogu se kupiti još samo direktno na prodajnim mjestima
Ukupna količina ulaznica za sarajevski koncert Đorđa Balaševića, predviđena za prodaju putem portala kupikartu.ba je rasprodana

 

 

Od sada, jedini način kupovine ulaznica je direktno, na prodajnim mjestima Plato Skenderija, biletarnica BKC-a i Ferhadija.

 

Podsjećamo, mjesec i po dana prije koncerta rasprodana su sva sjedeća mjesta. Poklonici lika i djela ovog novosadskog pjesnika, kompozitora i pjevača mogu još uvijek doći do ulaznica za parter po cijeni od 25,00 KM te malog broja ulaznica za fan pit po cijeni od 50,00 KM.

 

Veliko interesovanje za koncert pod nazivom “Kad tamburama mangupi prepreče put...“, koji će se održati 25. aprila u Zetri, vlada ne samo u Sarajevu i Bosni i Hercegovini već i u široj regiji o čemu svjedoče svakodnevni upiti upućeni organizatoru. 

 


VAŽNA NAPOMENA ORGANIZATORA: Koncert prati veliko interesovanje publike ali i, nažalost, pojava preprodaje i falsificiranja ulaznica. Upozoravamo da ne kupujete ulaznice za koncert Đorđa Balaševića kod uličnih preprodavača već isključivo na pomenutim, ovlaštenim prodajnim mjestima i time izbjegnete svaku mogućnost da budete prevareni.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook