ŽRTVE TRANZICIJE

Urednik 'TV Hepi' šokirao Srbiju: Parovi su školski program, treba da ih gledaju djeca

Showbizz06.04.15, 10:16h

Urednik 'TV Hepi' šokirao Srbiju: Parovi su školski program, treba da ih gledaju djeca
Maca Diskrecija i Atina Ferari su žrtve tranzicije - poručuje Milomir Marić

Urednik Tv Hepi Milomir Marić tvrdi da je rijaliti “Parovi” edukativnog karaktera i da prošlog petka nije zabranjen na 24 časa iz političkih razloga, kako pojedinci tvrde, već zbog zavisti.

 

Marić za “Naše novine” ističe:

 

– Ovo nije politička zabrana, nego klasična osveta konkurencije. Smišljena je čitava kampanja protiv nas, čak su nam i prijetili da će da nam naprave pakao od života.

 

Dodao je:

 

– Niko ne može da vjeruje da pravimo emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV. Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama.

 

O privremenoj zabrani “Parova” kaže:

 

-Ovih dana me dosta ljudi zove. Kažu da je to najbolji reklamni potez koji su “Parovi” mogli da dobiju i da se to novcem ne može platiti. Srbi vole “zabranjeno voće”.

 

Marić je istakao:

 

– “Parovi” su školski, edukativni program. Odavno je ukinut program za djecu na RTS-u. Bilo je pokušaja da se uvede seksualno obrazovanje u školama, ali nije uspjelo.

 

Starlete poput Mace Diskrecije i Atine Ferari se, kako kaže, šale i poigravaju sopstvenim izjavama.

 

– One su žrtve tranzicije! Svaka od njih bi želela da se bavi nekim ozbiljnim poslom, ali su shvatile da i ovi koji su završili škole nemaju šta da rade, da masovno odlaze iz Srbije. Praktično, one su se prihvatile najstarijeg zanata!

 

Marić je zaključio:

 

– Taj rijaliti je samo jedna slika unesrećene Srbije. Zato su svi skočili na nas, jer im se nije svidela ta slika u ogledalu.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook