Video/ 'Čarolija iza riječi', film dana na Cinema TV o velikoj spisateljskoj karijeri

J. K. Rowling-od teškog početka do zvjezdane pozicije u 20.20 na CTV

Mediji06.04.15, 12:00h

J. K. Rowling-od teškog početka do zvjezdane pozicije u 20.20 na CTV
Svakih 30 sekundi neko otvori knjigu o Harryju Potteru. Ali svaka priča ima i početak. Kad je svijet sputavao, njena je mašta oslobodila. Inspirativan pogled na uspon J. K. Rowling, jedne od najutjecajnijih spisateljica današnjice.

 

Film daje inspirativan pogled na uspon žene koja je postala jedan od najutjecajnijih pisaca svih vremena – od skromnih početaka djevojčice bujne mašte preko nezgodnih tinejdžerskih godina sve do tragičnoga gubitka majke u ranim dvadesetim godinama i začetka fenomena o Harryju Potteru. Ova priča o usponu od trnja do zvijezda prati i njezin buran prvi brak, majčinstvo, rastavu i sumorne dane života na socijalnoj pomoći kad su svi izdavači odbijali njezinu prvu priču... Sve dok ta ista nije postala međunarodni bestseler omogućivši joj ravnopravno mjesto među ostalim piscima u literarnom svijetu i kulturnoj povijesti.

 

 

Ne propustite inspirativnu biografsku priču u režiji Paula A. Kaufmana u kojoj su uloge ostvarili Poppy Montgomery, Janet Kidder, Antonio Cupo, Emily Holmes i Madison Desjarlais u 20.20 na Cinema TV, prvom filmskom kanalu u BiH dostupnom i korisnicima paketa MojaTV, na zahtjev po cijeni od 1KM mjesečno.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ak) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook