PJEVAČ ISKRENO

Hari Varešanović: U mladosti sam radio svašta, mijenjao sam žene da bih se dokazao kao muškarac

Showbizz03.04.15, 12:32h

Hari Varešanović: U mladosti sam radio svašta, mijenjao sam žene da bih se dokazao kao muškarac
Hari Varešanović će 24. aprila sa svojim bendom Hari Mata Hari proslaviti 30 godina rada beogradskim koncertom pod nazivom "Trilogija"


 U prvom segmentu spektakla Hari će pjevati omiljene pjesme kolega, drugi dio nastupa obelježiće sevdalinke, a na kraju će izvesti svoje najveće hitove.

 

Popularni kantautor i član žirija šoua "Pinkove zvjezdice" pričao je za "Kurir" ko mu je favorit u ovom takmičenju i o svom ljubavnom životu.

 

- Kad pogledam iza sebe, rekao bih da sam miljenik sreće. San mi je oduvijek bio da pjevam i budem zvijezda. I dalje živim svoj san - rekao je Hari i otkrio da će koncert otvoriti hitom Zdravka Čolića "April u Beogradu".

 

Hari je imao i bogat ljubavni život. Nikada nije krio da je u mladosti promijenio mnogo žena i da se s vremenom smirio.

 

- Godine su smirile moje hormone. U mladosti sam svašta radio. Mladost je čudna. Hranio sam kao životinja svoj ego, dokazivao se kao muškarac i zvijezda u sredini. Muška posla. Nisam bio gori od drugih. Od tridesete sam se smirio. I danas sam ludi umjetnik. Da sam pametan, bio bih doktor ili profesor - kaže Hari, koji uživa u žiriranju "Pinkovih zvjezdica".

 

- Teško ćemo odabrati pobjednika. U šou nismo imali mnogo suza. Djeca se sjajno drže. Takmičari koji ispadnu cijeli program su shvatili kao dobru zabavu. Ne treba očekivati da neko od njih odmah postane zvijezda. Imam nekoliko favorita za pobjedu, što javno i kažem tokom žiriranja.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook