Ove sedmice na DEPO Portalu

Šta ste najviše čitali: Emina Ganić i Šešelj oborili rekord, a prvoaprilska šala...

Nedjeljni magazin03.04.15, 12:41h

Šta ste najviše čitali:  Emina Ganić i Šešelj oborili rekord,  a prvoaprilska šala...
Donosimo vam pregled najčitanija tri teksta na DEPO portalu u ovoj sedmici

 

Prvi najčitaniji tekst na DEPO Portalu u ovoj sedmici je priča o svadbi godine u BiH. Naime kćerka Ejupa Ganića, bivšeg predsjednika i potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine, Emina (36) udaje se za Edisa Arifagića (36). Ko je mladoženja, kako izgleda, te kakvim je prstenom zaprosio Eminu pronaći ćete na OVOM linku, ako ste kojim slučajem propustili.

 

emina-ganic-i-edis-arifagic1

andreas-lubitz

Drugi najčitaniji tekst u ovoj sedmici je dio intervjua Vojislava Šešelja za magazin Dani, a u kojem, između ostalog, kaže da Sarajlije nisu nasjele na njegove provokacije, jer znaju da je i on prošao "njihovu čuvenu jalijašku školu marifetluka". Ako ste propustili intervju, pronađite ga OVDJE.

 

Nova teorija zavjere našla se na trećem mjestu najčitanijih tekstova na našem portalu. Naime, nakon tragične nesreće u kojoj se srušio Germanwingsov Airbus A320, a u kojoj je poginulo 150 ljudi, svjetski mediji bruje o kopilotu Andreasu Lubitzu. Da li je on psihički bolesnik koji je imao problema sa depresijom, vidom, bivšom djevojkom i motorikom, ostaje na istražiteljima. Ali, nešto je drugo upitno: pored svih medijskih pokušaja da se razlog nesreće pripiše njegovom samubilačkom porivu, postoje i neke druge, itekako relevantne i nedovoljno istražene činjenice. Šta krije Lufthansa, prema ovoj teoriji, pročitajte OVDJE.

 

Optimistični Bosanci i Hercegovci mahom su nasjeli na našu prvoaprilsku foru. Naime, objavili smo 'ozbiljan' izvještaj o tome da je 28 članica Evropske unije napravilo presedan i jednoglasno odlučilo da Bosnu i Hercegovinu 2016. prime u evropsku porodicu! Neki od posjetitelja su nam zamjerili što se igramo njihovim osjećajima, međutim većina je dobro primila ovu prvoaprilsku šalu. Tekst sa izjavama Angele Merkel, Bakira Izetbegovića, Mladena Ivanića i, naravno, Milorada Dodika pročitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook