Šta mislite, da li je u pravu?

Savjeti za strance: Ovo treba da znate ako hoćete da smuvate Balkanku

Zabava21.03.15, 14:17h

Savjeti za strance: Ovo treba da znate ako hoćete da smuvate Balkanku
Iris Milanova je blogerka sa Balkana (ne želi da otkrije odakle tačno) u dvadesetim godinama koja piše uglavnom šaljive tekstove na svom blogu i drugim sajtovima

 

 

Ona je napisala tekst o tome šta treba da znate ako želite da se zabavljate sa ženom sa Balkana. Ovih 11 stvari su, prema njenom mišljenju, obavezne.

 

1) OBLAČITE SE LIJEPO
 
Nikad nećete zadržati djevojku sa Balkana kraj sebe ako ne znate da uočite razliku između tamnih farmerki poznate marke i farmerki koje ste kupili na rasprodaji.


 
2) NOSITE NOVAC SA SOBOM


 
Djevojke sa Balkana ne vole jeftino. Zato treba u pola noći da znate da nabrojite najbolje modne brendove.


 
3) BUDITE SPREMNI DA ČEKATE DOK SE ONA SPREMI


 
Odlučili ste da se zabavljate sa djevojkom sa Balkana zato što je ona jedna od najzgodnijih djevojaka koje ste vidjeli. Zato budite strpljivi dok je čekate.


 
4) NEMOJTE BITI LJUBOMORNI


 
Pošto se zabavljate sa ljepoticom sa Balkana, drugi momci će joj se stalno nabacivati. I to će tako biti dugo, čak i kad zađe u godine – zato se bolje naviknite.

 

5) ONA VOLI NAKIT I PARFEME


 
Ona je odgajana da voli prelijepe stvari, lijepe mirise i skup nakit. Budite spremni da joj to priuštite.


 
6) VODITE JE U KAFIĆE, KLUBOVE I NA ODMORE


 
Kada se zabavljate sa zgodnom djevojkom sa Balkana, ona zna da je zgodna i ulaže mnogo vremena, truda i (tvog) novca u svoj nevjerovatan izgled. Ona njime želi i da se razmeće, pa očekuje da bude izvedena na neka luksuzna mjesta, na kojima će među najboljima biti najbolja.


 
7) ONA VOLI DA NOSI CRNU BOJU


 
Da, sve djevojke sa Balkana nezvanično vole crnu boju. Crna boja je aktuelna u svim godišnjim dobima, pa ako vam se djevojka „ucrni“, nemojte joj prigovarati što ne nosi veselije boje.


8) NAUČITE GEOGRAFIJU


 
Nemojte da dođete u situaciju da djevojku iz Bugarske pitate da li je iz Bolivije, a Srpkinju da li je iz Hrvatske.

 

9) UVIJEK IMAJTE ALKOHOL U KUĆI


 
Balkanke vole da piju alkohol. One, zapravo, imaju najjače jetre na svijetu. One vole jaka pića, pa uvijek imajte uz sebe pristojnu količinu votke, rakije i viskija. 


 
10) NAUČITE DA VOLITE MUZIKU NJENE DOMOVINE


 
Iako ona možda voli da sluša i haus i hip-hop muziku, njoj je u krvi ritam Balkana i s vremena na vrijeme poželjet će da uživa u muzici svog kraja. Vi morate biti spremni na to.


 
11) ONA JE DAMA NA ULICI I ZVIJER U KREVETU


 
Ako želite ženu koju možete da povedete na poslovni sastanak i koja vas neće obrukati, nego će učiniti da uz nju izgledate bolje, a koja će i u četiri zida, u krevetu, biti fantastična, žena sa Balkana je pravi izbor. Ona će bukvalno promIJeniti vaš život iz korIJena na bolje.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook