Navali narode

Stručnjaci složni: Seks za jednu noć može svašta dobro uraditi za vas!

DEPO PLUS19.03.15, 12:32h

Stručnjaci složni: Seks za jednu noć može svašta dobro uraditi za vas!
Seks za jednu noć uglavnom je na lošem je glasu. No, uvijek ima onih zagovornika koji ga na sva usta promoviraju i ponekad, zaista imaju dobro opravdanje

 

Prema istraživanju Sveučilišta Cornell seks za jednu noć može sniziti stres i podići raspoloženje. Hoće li se neka osoba upustiti u seks za jednu noć ovisi o njezinoj osobnosti, tvrde stručnjaci te otkrivaju 4 situacije u kojima je takav seks sasvim logičan. 

 

Kada pokušavate zaboraviti bivšeg

 

Često prekid ljubavne veze zna biti bolan i težak. I kada vam se čini da ga nikada nećete preboljeti i prestati misliti na njega, zabavite se najboljom mogućnom okupacijom – seksom! 

 

Na moru

 

Kada ste negdje daleko od kuće, ne mora to nužno biti na moru, često ne razmišljate o sigurnosti i otpustite sve kočnice. E, tada je idealan trenutak za upražnjavanje seksa, bilo kakvog, pa i onog za jednu noć. 

 

Ako se dugo niste seksali

 

Kada dođete do faze da više ni o čemu drugom ne možete razmišljati osim o seksu, znate da predugo apstinirate. Vrijeme za poduzimanje drastičnih mjera i prakticiranje bilo kakvog seksa. 

 

Ako se želite riješiti lošeg frajera...

 

...morate se podsjetiti da postoje i 'druge ribe u moru'. Stoga, ne razmišljajte ni sekunde, već prionite na posao i osladite seksualni život aferom na jednu noć. 

 


(hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook