ZAŠTO POSTOJI REALITY SHOW 'PAROVI'

Seks, blud i razvrat na tv ekranima: Ološu, dokle više?!

DEPO PLUS18.03.15, 12:55h

Seks, blud i razvrat na tv ekranima: Ološu, dokle više?!
Taman kada smo pomislili da su dotakli dno, učesnici rijalitija „Parovi“ nas iznova iznenađuju time dokle su spremni da idu. Simuliranje seksa, lizanje, pipkanje grudi, svlačenje i samozadovoljavanje samo su dio onoga što su nakon dana žalosti (u Srbiji) samozvane zvijezde radile na Televiziji „Hepi“, piše Alo!

 

Na pitanje: „Ološu, dokle više?“, očigledno nikada nećemo dobiti odgovor. Da i od goreg postoji gore, pokazali su čim im je data prilika da kroz igru masne fote pokažu pravo lice. Bez trunke srama, kako zbog roditelja koji ih gledaju, gledalaca, pa i starijih ukućana poput Lepe Lukić, oni su izgubili kontrolu.

 

parovi-4


U perverzijama su prednjačile pjevačice Ivona Negovanović Cuca i Nela Vidaković, koje su simulirale seks na tabureu, hvatajući jedna drugu za zadnjicu i grudi. Cuci ni to nije bilo dovoljno, pa je rado pipala i Eline grudi, zaboravljajući da je samo nekoliko dana prije toga izjavila da je trudna.

 

parovi-5


Kada su potpuno izgubile kontrolu, većina učesnica međusobno se lizala, dok je bivša modelsica Ružica iskoristila priliku da skine pantalone Igoru Iks, kome se već danima nabacuje. Kako bi u potpunosti odradila zadatak u igri masne fote, Nela je šetala pokazujući grudi, dok je Atina Ferari naskočila na Igora.

 

parovi-3


Ako ste mislili da je ovo najgore što se moglo videti, varate se, jer se vruća scena odigravala upravo u krevetu u kojem su ležali Mimi Oro i Jasmin. Njima očigledno fali seks, pa pored toga što su se ljubili i samozadovoljavali, odlučili su i da se međusobno maze. Mimi je sve vrijeme vodila računa da joj jorgan ne sklizne sa tijela, ali su kamere ipak uhvatile trenutak kada je odlučila da ponovo obuče gaćice.

 

parovi-2

 

(Alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook