FOTO/ PROŠLO JE VEĆ JEDANAEST GODINA

Prave tete: Pogledajte u šta su se pretvorile junakinje serije 'Seks i grad'

Showbizz14.03.15, 21:40h

Prave tete: Pogledajte u šta su se pretvorile junakinje serije 'Seks i grad'
Posljednja epizoda serije 'Seks i grad' je emitovana prije 11 godina. Glavne junakinje Carrie, Charlotte, Samantha i Miranda danas su prave tete

 

Sarah Jessica Parker igrala je kolumnistkinju Carrie, opsjednutu cipelama, modom i muškarcima, a privatno je u braku s glumcem Matthewom Broderickom, rodila je jednog sina koji ima 13 godina, a dobili su i dvije kćerke koje je na svet donijela surogat majka.

 

sarah-jessica-parker

 

Za koji dan Jessica puni 50 godina. Jedina je među koleginicama iz serije koja je karijeru nastavila na velikom platnu.

 

Cyinthia Nixon (Miranda)

 

cynthia-nixon

 

Cynthia je igrala sarkastičnu Mirandu, nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Ova glumica je prije pet godina objavila da je biseksualna. Sa bivšim dečkom ima dvoje djece. U braku sa aktivistkinjom Christine Marinoni je dobila još jedno dijete. Cynthiji je prije devet godina postavljena dijagnoza raka dojke. Danas ima 48 godina.


 

Christin Davis

Christin Davis je glumila šarmantnu Charlotte York. Ona je bila najkonzervativnija u grupi. Prije četiri godine je usvojila kćerku. Liječila se od alkoholizma, a danas ima 50 godina.

 

kristin-davis

 

Kim Catrall (Samantha)

 

kim-cattrall

 

Igrala je neobuzdanu "gutačicu" muškaraca Samanthu Jones, opsjednutu mladošću. U privatnom životu se udavala i razvodila tri puta. Najstarija je među koleginicama, ima 58 godina.

 

 

(24sata.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook