FOTO/ SJAJNA FORMA

Ove domaće pjevačice i u petoj deceniji života izgledaju besprijekorno

Showbizz14.03.15, 10:52h

Ove domaće pjevačice i u petoj deceniji života izgledaju besprijekorno
Za neke dame sa domaće estrade godine su i bukvalno samo broj, pa i poslije četrdesete izgledaju savršeno i u odličnoj su formi

Slađa Delibašić (46)

 

sladana-delibasic

 

Ona već godinama važi za najseksi mamu, a od prošle godine i baku na estradi. Iako ima dvije odrasle kćerke, Slađa izgleda fenomenalno, a kako bi održala trenutnu formu, pomaže joj suprug Igor.
 
Slađa je davno priznala kako joj nije lako da dobro izgleda, a svojevremeno je držala salon ljepote, gde je redovno išla na masaže.
 

Mina Kostić (40)

 

mina-kostic

 

Mina je jedna od prvih naših pjevačica koja je ugradila silikone u grudi, a pričalo se da je izvadila rebra, kako bi imala tanji struk.
 

Kostićeva ovo nikada nije priznala, a dokaz da joj godine ne mogu ništa jeste što svake godine izgleda sve bolje i bolje.
 

Ima šestogodišnju kćerku Anastaziju iz braka sa pjevačem Igorom, poznatijim kao Igor X.

 

Aleksandra Radović (40)

 

aleksandra radovic-spec

 

Seksi brineta najpoznatija je javnosti po svom raskošnom glasu. Ipak, nije zanemarljiv ni broj muškaraca koji "odlijepi" na njene noge kad god obuče mini haljinu.
 

Radovićeva je sklona dugim vezama, ali se nijedna nije pretvorila u brak. Na početku karijere bila je u vezi sa menadžerom Aleksandrom Kukanjcem. Najozbiljnija veza bila je joj je sa Aleksandrom Zeremskim, koga je "otela" tada najboljoj drugarici Jovani Joksimović. Sa njim je u junu 2010. godine dobila kćerku Ninu, ali ga je ostavila kada je beba imala samo dva mjeseca.
 

Nakon toga je bila u vezi sa kuharom iz Izraela. Trenutno uživa u vezi sa javnosti nepoznatim momkom, a mnogi je nazivaju "kraljicom piletine".

 

Tina Ivanović (40)

 

tina-ivanovic

 

Iako je godinama u stabilnoj vezi, ovu pjevačicu muškarci svakodnevno oblijeću i to upravo zbog njenog fantastičnog izgleda.
 

Ima silikone u grudima i ustima, ali prvo što se primjeti na njoj jesu "kilometarski" duge noge, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 
 

Snežana Babić Sneki (47)

 

sneki

 

Vlasnica najdužih nogu na estradi od samog početka karijere važi za jednu od najzgodnijih pjevačica. Za njeno ime se ne vezuju nikakvi skandali, a učešćem u šou "Tvoje lice zvuči poznato" pobrala je i simpatije onih koji ne slušaju njenu muziku.
 
 

Goca Tržan (40)

 

goca-trzan-pornic-copy

 

Od kada je liniju dovela u red, ova pjevačica besprijekorno izgleda. Prije na svijet je donijela kćerkicu Lenu, koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem.
 
Nakon burnog razvoda kroz koji je prošla, uplovila je u vezu sa bubnjarom svog benda, Rašom.
 
Na zglobu luheve noge ima istetoviranu Beti Bup.

 

Suzana Perović (53)

 

suzana-perovic

 

Svi je se sjećate sa "Farme". Iako ima kćerku tinejdžerku, Suzana Perović svakodnevno trenira, vodi računa o ishrani, a rezultati su očigledni.
 

Suzana je rođena 1962. godine u Beogradu. Karijeru je započela 1980, kao član ženske pop grupe “Aska”. Od 1986. godine započinje solo karijeru. Popularnost je stekla u filmu “Tesna koža 2″, tumačeći pjevačicu Suzi.
 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook