Potpuno poludio u studiju

Milić Vukašinović napravio scenu na snimanju: Hoću samo j**enu kafu!

Showbizz13.03.15, 15:30h

Milić Vukašinović napravio scenu na snimanju: Hoću samo j**enu kafu!
Ekscentrični roker Milić Vukašinović napravio je haos na snimanju kulinarskog šou programa „12 veličanstvenih“ jer, gle čuda, mora da stavi pare u automat da bi dobio kafu

 

Tačnije, svi učesnici u svojim apartmanima u toku pauze na raspolaganju imaju šta god požele, ali Milić je htio da u toku snimanja istog sekunda dobije piće koje želi. Organizatorka mu je objasnila da mora da izvadi 50 dinara i iz automata pa će dobiti šta želi.


- Miliću se pila kafa i dok su kamere bile usmjerene na druge takmičare, on je od organizatora tražio da mu donesu kafu. Kada su mu objasnili da postoji samo kafa sa automata i da treba da da novac kako bi je dobio, on je potpuno poludio. Vikao je da nema para i da neće da plaća kafu. Urlao je kako će sljedeći put ponijeti kafu od kuće - priča naš izvor koji se zatekao na snimanju.

 

U tom trenutku, snimanje emisije je moralo da bude prekinuto jer se Milićev monolog sa nizom psovki čuo u eteru. Učesnici su bili zgranuti njegovim ponašanjem, naročito što u početku nisu znali zbog čega toliko divlja.

 

- Kako bi smirila strasti između Milića i nekoliko ljudi iz produkcije koji su mu objašnjavali da su mu sva pića dostupna u apartmanu u kojem se odmara, ali da kafu sa automata mora da plati, Zorana je izvadila novac iz džepa i platila. No, ni to nije smirilo Milića, koji je nastavio da „istjeruje pravdu“ - dodaje naš izvor.

 


Kada smo pozvali Milića da ga pitamo za ovaj incident, rekao nam je:

 


- Nisam imao u tom trenutku sitne pare za automat. Nisam tražio šampanjac, nego običnu j**enu kafu!

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook