Video/ Oblinama do biznisa

Obdarena, nema šta: Svaka dojka joj teži sedam kila, njima tuče muškarce za novac!

Zabava13.03.15, 10:00h

Obdarena, nema šta: Svaka dojka joj teži sedam kila, njima tuče muškarce za novac!
Kristy Love su grudi počele rasti još u osmoj godini, pa iako ih se dobar dio života sramila, poslije je našla načina kako da na njima dobro zarađuje

 

Kristy Love, 36-godišnja djevojka iz Atlante koju su mediji već predstavili prije dvije godine zahvaljujući njezinim golemim grudima i neobičnoj profesiji kojom se bavi, nastupila je u srijedu u showu 'Čudna ljubav' i otkrila kako je to živjeti s grudima koje su sveukupno teške čak 14 kilograma!

 


"Grudi su mi počele rasti već u osmoj godini i nisam se dobro osjećala u svojoj koži jer sam se razlikovala od vršnjaka. Bilo mi je zapravo vrlo neugodno zbog njih", kazala je Love, pa istaknula kako ni danas nije s njima lako:

 


"Posvuda su. Hoće upasti i u tavu dok kuham. Ali nekad ta veličina ima i prednosti. Primjerice, dekolte mogu koristiti kao torbicu jer svašta u njega stane. Parfemi, mobiteli, novčanik, ruž za usne, ključevi od automobila..."

 


Love goleme grudi koristi i kako bi pomoću njih zarađivala, pa svakako napomenimo da joj dnevno u prosjeku donose oko 2300 KM jer pomoću njih gnječi i masira muškarce koje to uzbuđuje.

 


Ipak, u ljubavi je trenutačno nesretna, pa ako ste spremni biti onaj neko poseban u njezinom životu, možete je uvijek kontaktirati putem YouTube kanala na kojem redovito objavljuje materijale. 

 

 

 

(dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook