VOLUMIZIRA, PRODUŽUJE, ISTIČE...

Posljednja inovacija za istaktnute trepavice: Glamour Extensions 3–u–1 maskara

ŽENA iN12.03.15, 10:30h

Posljednja inovacija za istaktnute trepavice: Glamour Extensions 3–u–1 maskara
MAX FACTOR ide korak dalje i lansiranjem 3u1 inovativne maskare koja stvara upečatljiv izgled trepavica koristeći kombinaciju četkice i profesionalne formule. Rezultat je glamurozan i istaknut izgled trepavica


Gospodin Max Factor je prvi predstavio maskare prije više od 50 godina. Tradicija predstavljanja maskara se nastavlja i danas sa nagrađivanim Max Factor Masterpiece butikom, pa je u SCC-u u Sarajevu 07. i 08.03.2015. održana promocija nove Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 – u – 1 maskare, koja je na našem tržištu dostupna od 1. marta ove godine.


Max Factor istraživanja su pokazala da kada su u pitanju trepavice, žene žele sve - ne mogu se zadovoljiti sa rezultatom koji pruža samo jedna. Da bi se postigao idealan izgled trepavica, potrebno je ispuniti tri stvari - intenzivna crna boja, dužina i volumen.

 

max-factor-6


Tajna šminkera za upečatljivi izgled trepavica je Instant Impact Magični štapić – sada dostupan i vama!


Da biste kreirali upečatljivi izgled trepavica nije vam potrebna velika čektica. Naprotiv, najglamuroznije trepavice se mogu kreirati koristeći se tankim četkicama, koja ne samo da će vam pružiti instant volumen i dužinu trepavica, već i omogućiti precizno nanošenje ostavljajući izrazito glamurozan finiš od korijena do vrhova. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 Instant Impact Magični Štapić je stvoren da dodatno istakne i najsitnije trepavice u poređenju sa većim četkicama.


Jedinstvena prednost ove maskare jeste da se na Instant Impact Magični štapić nanosi optimalna količina formule koja podiže trepavice. Formula u sebi sadrži vlakna koja produžuju trepavice te u kombinaciji sa ovim štapićem pruža nevjerovatan izgled trepavica.

 

max-factor-2


Pažljivo raspoređene čekinje osiguravaju direktan kontakt između štapića i trepavica, tako da svaki pokret pruža više. Kada se izvadi iz tube, štapić je ravnomjerno i čvrsto obložen formulom, osiguravajući ekstremnu transformaciju već pri prvom nanošenju. Kada se primjeni na trepavice, čekinje dolaze iznutra, pročešljavajući trepavice i odvajaju ih za izuzetno dramatičan finiš.


Kako ova jedinstvena formula funkcioniše?
•    VOLUMEN: Formula Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskare sadrži volumizirajuće čestice voska koje čine da trepavice izgledaju radzvojene i punije.
•    DUŽINA: Ova produžavajuća formula za trepavice sadrži preko 30 000 ugljeničnih vlakana u svakoj tubi.  Kada se primjenjuje, ta vlakna se pretvaraju u glatku oblikovanu formulu za instant produženi efekat trepavica.
•    INTENZIVNA CRNA BOJA: Zahvaljujući formuli koja se sastoji od ugljeničnih vlakana intenzitet crnih trepavica se povećava.


Jedna maskara - više rezultata!


Željeli smo stvoriti proizvod koji će biti u stanju pružiti više. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 stvara nove trendove i pruža vam tri rezultata.

 

max-factor-7


Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design direktorica, ističe:


- Primjetili smo da se trepavice vraćaju u modu u svim oblicima i veličinama. Od masnih i grudvastih do nezapamćeno fantastičnih i luksuzno bujnih trepavica – sve se vrti oko toga da ostavite utisak. Za mene, Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskara je savršena jer pruža ženama mogućnost da se igraju i kreiraju osjećaj bogatog, raskošnog, čak i bezgraničnog izgleda trepavica – i to sve u samo jednom potezu.

 
(Sponzorisani tekst)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook