Foto / Šta radi estetska hirurgija

Neprepoznatljiva: Ovako je Kim Kardashian izgledala prije deset godina

Showbizz11.03.15, 19:53h

Neprepoznatljiva: Ovako je Kim Kardashian izgledala prije deset godina
Kim Kardashian (34) se veoma promijenila u posljednje vrijeme. I nije riječ o boji njene kose. Kad se uporede njene nove fotografije i fotografije od prije desetak godina, kao da je riječ o različitim osobama. Ipak, nije samo vrijeme promijenilo Kim, postoji i drugi krivac

 


- Ona je filere ubrizgala svuda po licu- rekao je izvor blizak starleti za "UsWeekly".


 
Kako prenosi ovaj magazin, Kim je nedavno posjetila plastičnog hirurga, rezultati tih posjeta su njena zategnuta koža i mladalački izgled koje je promovisala na nedavno održanoj Pariskoj nedelji mode.


Fileri su ubrizgani u njen nos, čelo i bradu. Kim jedino nije želela da filerima popravi izgled očiju, jer ovaj dio lica poslije lošeg iskustva  "ne dira".

 

kim-kardashian-mlada


 
Negativni rezultati vještačkog uljepšavanja područja oko očiju iz 2012. naučili su je da je bolje da nešto prepusti prirodi.

 

Ovo nije prvi put da je Kim vještačkim sredstvima popravila svoj izgled. Prije nekoliko godina je u petoj sezoni rijalitija "U korak sa Kardashianovima" isprobala botoks i nije bila zadovoljna rezultatima.


 
TV zvijezda je razmišljala i o plastičnoj operaciji nosa, ali je odustala od te namjere. Plastični hirurg joj je pokazao kako bi izgleda sa novim nosem i prizor joj se nije nimalo dopao.

 

Nesavršenosti na nosu sad popravlja šminkom, za sve ostalo tu su fileri. Pitanje je da li će sačuvati mjeru ili će je hijaluronska kiselina pretvoriti u plastičnu lutku.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook