Ogroman interes za koncert u Zetri

Rasprodata sjedeća mjesta za Balaševića: Čuvajte se falsifikovanih ulaznica i ne kupujte ih na ulici!

Kultura11.03.15, 15:28h

Rasprodata sjedeća mjesta za Balaševića: Čuvajte se falsifikovanih ulaznica i ne kupujte ih na ulici!
Iako je ostalo mjesec i po dana do koncerta Đorđa Balaševića u sarajevskoj Zetri, rasprodana su sva sjedeća mjesta! Poklonici lika i djela ovog novosadskog pjesnika, kompozitora, pjevača mogu još uvijek doći do ulaznica za parter po cijeni od 25,00 KM te malog broja ulaznica za fan pit po cijeni od 50,00 KM

 

 

Veliko interesovanje za koncert pod nazivom “Kad tamburama mangupi prepreče put...“, koji će se održati 25. aprila, vlada ne samo u Sarajevu i Bosni i Hercegovini već i u široj regiji o čemu svjedoče svakodnevni upiti upućeni organizatoru.

 

 

Podsjećamo, jednako veliko interesovanje vladalo je za posljednji koncert koji je Balašević održao 2011. godine kada je Zetra bila premala da primi sve fanove ovog velikog umjetnika. Prisjetimo li se snažnih emocija koje njegovi nastupi izazivaju, moćne energije kojom je protkan svaki njegov koncert i zadovoljstva po izlasku iz koncertne sale nakon Đoletovog nastupa, možemo samo pretpostaviti šta nas to očekuje ovog puta te s nestrpljenjem čekati 25. april.

 

 

VAŽNA NAPOMENA ORGANIZATORA: Koncert prati veliko interesovanje publike ali i, nažalost, pojava preprodaje i falsificiranja ulaznica. Upozoravamo da ne kupujete ulaznice za koncert Đorđa Balaševića kod uličnih preprodavača već isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima i time izbjegnete svaku mogućnost da budete prevareni.

 

 

Oficijelna prodajna mjesta: plato Skenderija, blagajna Bosankog kulturnog centra Sarajevo i portal kupikartu.ba.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook