Amar Jašarspahić ne može da preboli 'Grandovu' pjevačicu

Gile ne prestaje uznemiravati bivšu, a prijateljima se hvali fotkama gole Ane Nikolić: Kako je došao do njih?!

Showbizz11.03.15, 11:40h

Gile ne prestaje uznemiravati bivšu, a prijateljima se hvali fotkama gole Ane Nikolić: Kako je došao do njih?!
Osim što Gile u svom mobitelu ima dosta Aleksandrinih fotografija, nedavno se u društvu muzičara hvalio i golišavim fotografijama Ane Nikolić

 

Prije dvije godine uveliko se pričalo o tome kako je srce Amara Jašarspahića Gileta "zarobila" mlada "Grandova" pjevačica Aleksandra Prijović.

 

I dok su internetom kružile njihove zajedničke fotografije, a na svakoj od njih bili su zagrljeni ili razmjenjivali poljupce, Gile je mjesecima uporno demantirao da su u ljubavnoj vezi, da bi naposljetku ipak priznao da se vole. Međutim, veza je kasnije pukla i svako je krenuo svojim putem.

 

Međutim, nedavno se dogodio preokret. Naime, priča se da Jašarspahić u posljednje vrijeme često Aleksandri šalje poruke ljubavnog sadržaja i moli je za pomirenje. I ne samo to - prijatelji bliski pjevaču iz Kaknja kažu kako je često, u svako doba noći zove, posebno ako je u alkoholiziranom stanju, pušta joj pjesme koje sluša, pjeva u telefonsku slušalicu...

 

- Gile je već nekoliko puta molio da se pomire, govorio joj kako se kaje zbog svega što se desilo i što ju je ostavio, ali ona ne želi da čuje da ponovo bude s njim. Toliko je ljubomoran da i kada vidi njenu fotografiju u novinama na kojoj je sa svojim momkom Ljubomirom Peručicom, odmah okreće stranicu jer ne može podnijeti da je sada ljubi neko drugi - ispričao nam je jedan njegov kolega.

 

Osim što Gile u svom mobitelu ima dosta Aleksandrinih fotografija, nedavno se u društvu muzičara hvalio i golišavim fotografijama Ane Nikolić. Kako je došao do njih ne zna se, ali je sigurno da mu se i starija kolegica sigurno puno dopada.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook