Naučno dokazane zanimljivosti o seksu

Ovo niste znali, a trebali biste: Deblji frajeri izdržljiviji u krevetu od nabildanih, osmijeh nije poželjan

DEPO PLUS11.03.15, 11:05h

Ovo niste znali, a trebali biste: Deblji frajeri izdržljiviji u krevetu od nabildanih, osmijeh nije poželjan
Seks je dovoljno zanimljiv sam po sebi, no kad se njime pozabave znanstvenici, nađemo se okruženi raznim čudesnim saznanjima

 

Seks je neiscrpna tema, a dobrim dijelom tome doprinose i naučnici koji se često hvataju u koštac s činjenicama o najpopularnijem sportu na svijetu (ne fudbalu, naravno).

 

Takva posvećenost svako malo iznjedri neki podatak koji je i više nego zanimljiv, pa tako naprimjer žene smatraju muškarce koji se smiju manje privlačnim od ozbiljnih, namrštenih likova. Stoga, kad krećete u lov, nemojte vježbati osmijeh br. 7 pred ogledalom, već natmurenu facu.

 

Kad ste već kod priprema za lov, nabacite i koju kilicu oko struka, jer je nekoliko istraživanja pokazalo da su puniji frajeri ti koji u krevetu izdrže najduže, čak pet minuta duže od macho nabildanih likova. Ako ste se pomučili da nabacite pločice, uzalud vam trud.

 

Ako ne znate kako nabaciti kilograme, pokušajte s pitom od bundeve i lavande, jer ta kombinacija dokazano pojačava protok krvi do penisa čak 40 posto, što znači da će stajati i stajati, a ne bi bilo na odmet i malo izlaganja suncu koje će stvoriti vitamin D, sjajan podizač libida.

 

Za kraj, ne sramite se svog znoja - androstadienon koji se u njemu nalazi pojačava ženski libido i uzbuđenje.

 

(Metro-portal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook