Video/Ludnica subotnje večeri- Bad Copy i Brkovi

Video najava za antistres koncert

Kultura10.03.15, 12:59h

Video najava za antistres koncert
U toku je prodaja ulaznica za ANTISTRES KONCERT, na kojem će 14. marta u Domu mladih nastupiti BRKOVI i BAD COPY. U prodaju je pušten ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 10,00 KM. Cijena ulaznica u pretprodaji će biti 12,00 KM, a na dan koncerta 15,00 KM. Ulaznice se mogu nabaviti na platou Skenderija, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.

 

 

Ukoliko 14. marta posjetite sarajevski Dom mladih, vaš stres postaće prošlost! Odlučite li se opustiti u  tome vam neće pomoći jedan, nego dva sjajna benda! Samo za vas, u borbi protiv napetosti, u Sarajevo stižu dugo očekivani zagrebački bend Brkovi i neponovljivi beogradski bend Bad Copy!

 

 

 

 

 

U Sarajevu već odavno vlada interesovanje za nastup benda Brkovi, a sada je došao trenutak da se želja njihovih poklonika, kojih je u posljednje vrijeme sve više, i ostvari. 
Turbofolk-punkrock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja, svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i 'Pizda materina' iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap...

 

 

brkovi-logo

 

 

 

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima, koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

 

 

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom 'Krigle', donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera 'iz krigli' – 'Esi mi dobar', 'Ljubav ili pivo', 'Džastin Biberi', moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ak) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook