VIDEO/ PRAVO ČUDO

Ovo je zaista impresivno: Pogledajte spektakularne stadione za EP 2016.

Sport09.03.15, 12:26h

Ovo je zaista impresivno: Pogledajte spektakularne stadione za EP 2016.
Petnaesto izdanje UEFA Europskog nogometnog prvenstva počinje 10. lipnja slijedeće godine. Iako do početka spektakularnog nogometnog natjecanja ima više od godinu dana, Sportski.net Vam predstavlja stadione na kojima će se igrati skupine EP-a

Hrvatska nogometna reprezentacija suvereno korača kroz kvalifikacije za EURO 2016. Izabranici Nike Kovača trenutno su prvoplasirana momčad skupine H sa 10 osvojenih bodova u 4 odigrane utakmice, ispred drugoplasirane Italije koja također ima 10 bodova iz 4 susreta (uz slabiju gol razliku), i trećeplasirane reprezentacije Norveške (slijedeći suparnik Vatrenih) s 9 bodova. Slijede još Bugarska s 4 boda, Malta s bodom, te Azerbejdžan s 0 bodova.

 

Stoga, hrvatska nogometna javnost s pravom iščekuje nastup Hrvatske u Francuskoj. Europsko prvenstvo 2016. biti će najveće do sada, čak 24 reprezentacije nadmetati će se za titulu najboljeg u Europi, umjesto dosadašnjih šesnaest.

 

Iako je ova ekspanzija naišla na veliki broj onih koji to ne podržavaju, čvrsto vjerujući u stari format natjecanja kao u onaj najbolji, nekoliko zemalja je konačno dobilo pravu šansu da zaigra s najboljima na starom kontinentu.

 

I dok čekamo da europske reprezentacije do kraja odmjere snage između sebe i završe kvalifikacije, čime ćemo dobiti vinovnike francuskog spektakla, Sportski.net Vam predstavlja stadione na kojima će se igrati utakmice na turniru. Nadamo se da ćemo i Vatrene gledati na jednom od ovih prekrasnih stadiona.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook