Jeste li dobili neku od njih

Ovo je deset najpatetičnijih poruka za 8. mart

Lifestyle08.03.15, 20:51h

Ovo je deset najpatetičnijih poruka za 8. mart
Kao i za većinu praznika i danas, na Dan žena desetine SMS poruka zvanih "forvarduše" slije se i pošalje sa mobilnih telefona. Šablonske poruke sa lijepim željama, pisane na tipski način, u stihu, slengu, kao zdravica već neko vrijeme kruže, a pošiljaoci nisu ni svjesni da smo istog dana dobili već dvije, tri takve iste...

Evo nekoliko primera:

 

1. Cvjeta ruža, usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko ti šalje da ruža cvjeta i dalje. Srećan 8. mart!

 

2. Da budeš puna kao brod, da sve muškarce bacaš na pod, mi smo ribetine, oni su škart, sretan ti ženo Osmi mart!

 

3. Šaljem ti zvijezdu, najljepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji da. Sretan 8. mart!

 

4. U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena… A ona glasi: Srećan 8. mart!

 

5. Još ljepša vam jutra svitala, pjesma vam u susret hitala… ljubav vas u život pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala… svim DAMAMA SRETAN 8. MART!!

 

6. Sretan ti Međunarodni dan lijepih uspješnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ proslijedi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

 

7. Mi smo žene zmajice, rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pjesme pjevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SRETAN OSMI MART!

 

8. Pruži mi ruku da te odvedem gdje se i tužni smiju. Pođi sa mnom gdje oblaci sreće vječito griju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni VOLIM TE pišu.

 

9. Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osjećanju da neko uvijek misli na tebe. Sretan 8. mart!

 

10. Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lijepa, topla, hrabra, a nježna važna i neizbježna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari cijeni! 

 

 

 

(nadlanu.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook